ניק חדשששש כבר לא סקרו דרייבר שימות סקרו דרייבר
מ מוגי האחת New member 17/6/08 #3 ../images/Emo80.gifהופה ברוכה הבאה אגו.. מה קרה לסקרו דרייבר? למה רבתם?
K kabookit New member 17/6/08 #5 חחחח, איך רואים שאת מהפורום ../images/Emo6.gif אלמוג, זה סקרו דרייבר, החליף כינויי .. או שהבנת את זה? ^ יופי לינוי, יופי ^ בכלמקרה, תתחדש לך
חחחח, איך רואים שאת מהפורום ../images/Emo6.gif אלמוג, זה סקרו דרייבר, החליף כינויי .. או שהבנת את זה? ^ יופי לינוי, יופי ^ בכלמקרה, תתחדש לך
מ מוגי האחת New member 18/6/08 #6 ../images/Emo80.gifהבנתי את זה כפרעלייך.. יופי לינוי יופי.. כמו שאת אומרת לעצמך אבל השאלה הייתה למה הוא החליף..
../images/Emo80.gifהבנתי את זה כפרעלייך.. יופי לינוי יופי.. כמו שאת אומרת לעצמך אבל השאלה הייתה למה הוא החליף..
R Reut E New member 18/6/08 #7 סקרו דרייבר לא מת! זה היה כינוי טוב והחלפת אותו לטובת התרכיז נו החזרת לאמא של אבי את התחתונים?!
ת תרכיז אגו New member 18/6/08 #8 כן היא אמרה שמאז שרגא לא היה לה משהו כזה ושלשרגא אין כמו שלי [אם שרגא יעבור פה הוא יגיב]
R Reut E New member 18/6/08 #9 כן.. היא אמרה באמת ששלך קטן מאוד, ומאז שרגא לא היה לה משהו כזה [משהו קטן כל כך]... אני שמחה שזה לא ביאס אותך!!
כן.. היא אמרה באמת ששלך קטן מאוד, ומאז שרגא לא היה לה משהו כזה [משהו קטן כל כך]... אני שמחה שזה לא ביאס אותך!!
ת תרכיז אגו New member 18/6/08 #10 גם אני שמח שזה לא ביאס אותך... [אגו מתחיל להתחצף לכל הבנות באשר הן]
R Reut E New member 18/6/08 #11 זה באמת לא ביאס אותי כי מאז ששרגא סיפר לי את זה, החלטתי לא לצאת איתך, בעצם, לא בילינו ביחד אף פעם בגלל זה. אם היינו מבלים ביחד באמת הייתי מתבאסת!
זה באמת לא ביאס אותי כי מאז ששרגא סיפר לי את זה, החלטתי לא לצאת איתך, בעצם, לא בילינו ביחד אף פעם בגלל זה. אם היינו מבלים ביחד באמת הייתי מתבאסת!
ת תרכיז אגו New member 18/6/08 #13 איך את מדברת אחרי שקראנו לבן שלנו אבי? אין לך לב ? אין לך נשמה ?? והנה מה שהשארת אצלי
R Reut E New member 18/6/08 #14 לא לא אתה מתבלבל זה התחתונים שלך התחתונים שלי בצבע תכלת, לך תחפש אותם באמת