ניק בכלא!!!!!!!!

nicky fricky

New member
ניק בכלא!!!!!!!!

אתם לא תאמינו!!!!! ניק בכלא בגלל שהוא רב מכות בבר ואז ביקשו ממנו לעזוב את המקום והוא סירב אז אסרו אותו ועכשיו הוא בכלא!!!!! אוו מיי גוד!!!!!!! ודר"א הייתה לי הרגשה שניק מעשן הרבה זמן אז הנה תמונה שמוכיחה את זה נ.ב לכתבה המלאה לכו לבקסטריט´ס נט או ל:

howiefan

New member
ניק אכן נעצר לאחר קטטה, הנה הכתבה

ניק קרטר (21) מהבקסטריט בוייס נעצר לאחר שהיה מעורב בקטטה בבר בפלורידה. המשטרה הגיעה למקום לאחר שניק התבקש לעזוב, וסירב, הכתבה מ - eonline. http://www.eonline.com/News/Items/0,1,9324,00.html?tnews

יש לך טעות קנטה....

אוקי דבר ראשון הוא אכן נעצר....ולאחר מכן שוחרר. דבר שני הוא נעצר בגלל שהתווכח עם איזה בחורה ושביקשו ממנו לעזוב הוא סירב ואז עצרו אותו. השוטרים היו שם בכלל להפריד קטטה שלא הייתה קשורה אליו ובמקרה עצרו גם אותו...
: תלמדו לקרוא....

Elinor *

New member
*אהם*

אני קראתי גרסה אחרת...של הסיפור אני מצרפת לינק ומקווה שזה יעבוד על כל מקרה, אין לי מושג מה אחוזי האמת במה שכתוב אבל כדי שתקראו... נשמע מזעזע-אם אמיתי... אלינור

howiefan

New member
אהמ... הגרסה שלך לא נכונה אלינור

אתר "ענין מרכזי" ידוע כאתר שבעליו, רמי יצהר, שובינסט ידוע ללא גבולות, ממציא דברים שלא היו ולא נבראו ולא בפעם הראשונה. הוא ידע שאם הוא יכתוב את זה אנשים יכנסו וזה יעלה לו את מפלס הרייטינג של האתר. האתר הזה הוא זבל אחד גדול, נכנסתי אליו פעם אחת בכל חיי, ראיתי את כמות הזבל, השקרים, ההמצאות שישי בו ומאז לא חזרתי. לאחר בירור מעמיק עם אנשי אתרי רוטר, וואלה, ynet ועוד הסתבר שכולם חושבים אותו דבר, אף אחד לא מאמין למה שנכתב באתר הזה. ולפי השמועות הוא כבר עם רגל אחת בקבר, אף פעם אבל אף פעם אל תאמינו למה שנכתב באתר הזה! לא צוחקת! האתר הזה ממציא חדשות שלא היו ולא נבראו, משקר, משכתב מאמרים, מוסיף שקרים לכתבות שאף פעם לא קרו, מפברק תמונות ועוד ועוד. לא להכנס לאתר הזה אף פעם יותר ובטח ובטח לא להאמין לשקרים שממוצאים בו! ודרך אגב ניק השתכר בעבר ועשה שטויות, אבל הוא לא טיפש! ואין שום סיכוי שבעולם הוא עשה את מה שהיה כתוב שם! אין אפילו סיכויון של 0%!http://www.infobeat.com/articles3/news_ent_2_010402.html

Elinor *

New member
מישהו נתן לי את הלינק

פעם ראשונה שהייתי האתר, אבל טוב לדעת שזה רק שקר! כפי שכבר אמרתי בהודעה הראשונה אני לא יודעת מה היו אחוזי האמת בסיפור אם היו, רק חשבתי שדווקא כדי לתת לינק כדי שיקראו את כל הגרסאות. אלינור

למעלה