ניקי ומאו

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
ניקי ומאו ../images/Emo42.gif

אתן גם מוזמנות לבחור לכן
לטעמכן, שיהיה לכם יום מתוק

orbotek

New member
איז נששששששששששמה

אני רוצה הפוך חלש וופל בלגי בצד תודהההההההההה מראשששששששששש אוהבת ניקי

@@

New member
לבקשתך יקירה שלי

אני הנה אני מגישה לך ילדה
שלי
הפוך חלש, יש גם
בצד, במידה והקפה חזק מידי, וגם וופל בלגי מוגש לך. רק שיהיה לך בוקר
מקסים. נכון שנהדר לפתוח את הבוקר עם
שנעשה עם המון אה
ה

orbotek

New member
איזה כפרה...........

תאמיני לי עשית לי את היום אחרי שהחבר המרגיז שלי הרס לי אותו!!! אוףףףףףףףףףףף אני משתגעת ממנו שלשום היינו אצל אחותו בדירה (היא נסעה לאילת והשאירה לו את הבית לבד) בכל מקרה אכלנו ושתינו וחלק מהכלים אני ניקיץי וחלק נשאר אז החסר אחריות שקוראים לו שלומי לא דאג שהבית שהוא אמור לדאוג שהכל יהיה טיפ טופ(אחותו פדנטית ונקייה מאוד) הוא השאיר בלאגן והם רבו כסאח אתמול והוא מאשים אותי שאני עצלנית ושהכל בגללי ושאני לא מספיק דואגת לו בקטע של לנקות וכאלה לו חוצפןןןןןן
אז הוא אמר לי משהו מקודם בסגנון מעודן "מה את באה רק בשביל "להיות" איתי וללכת, איזנ מן צורה זו?" אז לפני שניתקתי לו את הטלפון בפנים אמרתי לו שהוא צריך פיליפינית ולא אישה כי אני לא חברה שלו בשביל כל היום לנקות אחריו(שלומי טיפוס נורא לא מסודר אפילו בלאגניסט חורני) ואז ניתקתי אני אובדת עצות!!!!!!!

@@

New member
מה אני אעשה איתך???

נשמה שלי, למה את לא מדברת איתו כמו שאת מעבירה לנו את המסר, אבל ברוגע ובשלווה ובלי כעסים. ניקי, אני רואה במילים שלך שאת לא מאושרת, שהוא גורם לך למפח נפש, אז למה את עדין איתו? כי את מפחדת להיות לבד? תני לי סיבה אחת טובה למה את איתו

orbotek

New member
את יודעת אין סיבה לאהבה

אבל אני מרגישה שאם אני יוכל לפענח אותו אז הכל יהיה מצוין אני מרגישה שיש פוטנציאל לקשר הזה אבל הוא מרגיז אותי בשטויות שלו ובחוסר ראייה עתידית וכל מיני דברים כאלה אני אוהבת את הטוב לב שלו יש לו לב רחב ונדיב אבל נראה כאילו לא נישאר מקום בשביל להמשיךך לאהוב אותי כמו פעם......
WHAT CAN I DO????

Queen Of Love

New member
אבל רגע,

הוא חזר אלייך לא? מה את רוצה מהמסכן? אני לא חושבת שהוא היה חוזר אלייך אם הוא לא היה
בך, ניקוש, תזרמי ותרגעי קצת... אני בטוחה שאת מפרשת דברים בצורה לא נכונה. תסתכלי על הדברים בצורה יותר חיובית.

mariana

New member
אני מסכימה עם לירי לגמרי

את ציפית שאחרי החזרה הכל ישתנה מהקצה אל הקצה ואת פשוט מאוכזת כי זה לא ככה. את תראי שהדברים יזרמו לאט לאט. את צריכה להירגע ולא לחקור ולנבור במה יש לו, תחשבי קצת על עצמך ואז עליו. כי בסופו של דבר אנו חיים בעולם הזה כדי שלנו יהיה טוב. אז תרדי מימנו קצת ותזרמי עם מה שיש אם את רואה שזה לא משנה אז מתוקה לחתוך את זה.

orbotek

New member
אבל למהההה??????????. אני משתגעת

מה עשיתי לא בסדר????????. מה בסך הכל אני רוצה ???????

@@

New member
ניקוש

תמיד אנחנו חושבים שאנחנו הכי בסדר, הכי צודקים , לעולם לא אשמים. מה שקורה לך זאת האחריות שלך בלבד, תוותרי עך היותך צודקת, תפסיקי לחפש אשמים, כנסי עמוק עמוק לנפש שלך ובדקי מה לא בסדר, אבל אל תחפשי אשמים כי הוא תמיד יהיה שק האיגרוף, זה לא עובד כך, לא במערכת יחסים, ולא עם יחסים בכלל עם בני אדם.

mariana

New member
נשמה

את עושה ואת לא שמה לב שאת עושה כי את חושבת שזה רגיל מה שאת עושה. מהצד זה נראה הרבה יותר פשוט. מהצד את פשוט צריכה לרדת ממנו, הוא אומר שאין לו שום דבר תאמיני לו, אחרת את גורמת לו להבין שהוא בוגד בך. ואז בחורים כשחושבים ככה הם מתרחקים. נשמה הוא אוהב אותך בדרך שלו, הוא לא אוהב את כל המיצי פיצי, גם אריאל כזה ואני למדתי לקבל את זה בדרך הקשה עד שעזבתי אותו למנוחה ואז ראית מה הוא עשה לי? הפתיע אותי. את צריכה לגרום לו לסמוך עלייך שוהא יהיה פתוח איתו ולא להרחיק אותו ממך, תקשיבי לי פעם אחת תרדי מכל הקטע הזה על תחשבי על זה תעזרי לעצמך לשכוח את כל מה שהיה ביניכם בשלושה ימים אלו, ותדברי איתו כאילו כלום לא קרה. ואת את תראי את השינו שבו אחרי כמה ימים ואז באופן טבעי הוא יבוא לאייך ויפתח אלייך, את תראי שזה לא קורה אחרי כמה ימים אז פשוט לתפוס אותו לשיחה עמוקה ויוצאת דופן. כמובן בשקט ולא בטלפון בשום פנים ואופן.

Queen Of Love

New member
אני לא חושבת

גם שיש צורך בשיחה ממש. אל תעשי משהו אלא פשוט להירגע, לזרום, לקחת דברים יותר בקלות, להתפשר...ולראות מה קורה. הכי חשוב שתראי את הדברים בצורה חיובית יותר. אל תחשבי רעות, אחרי הכול אם הוא לא היה רוצה הוא לא היה נשאר איתך. אם את רואה שלא טוב לך, תמיד את יכולה להמשיך הלאה ולמצוא מישהו שתהיי מאושרת איתו.

orbotek

New member
אבל אולי הוא מתחרט

כי אני לא רואה שהוא דואג לעשות אותי מאושרת ולהעלות לי חיוך על השפתיים אז מה אני אמורה לחשוב????? תראי בואי אני יספר לך משהו על עצמי אני די נוטה להיות קצת קרציה לפעמים כל דבר מנע==עניין אותי אבל ככה זה בעצם בנות לא??? בכל מקרה אני מקווה שיהיה טוב ואיך כולם אומרים אם זו אהבה אמיתית היא צריכה להוכיח את עצמה HOPE ALL WILL BE GOOD נשיקות ניקי

Queen Of Love

New member
ניקי

זה נראה כאילו אתם רבים על דברים כל כך טיפשיים מה קרה? לפי דעתי תקחי את הדברים יותר בקלילות, לא צריך להתייחס לכל דבר קטן, ולהפוך אותו לפיל כמה שיותר להתפשר ופחות לריב יהפוך את הקשר להרבה יותר נעים

מאו יין

New member
../images/Emo6.gif ריקווווש!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מקסימה אחת... אני סומכת על הטעם שלך! תכיני לי קפה עם אהבה כמו שאת יודעת!!!
מאו.

@@

New member
מאו ../images/Emo108.gif

אם הבנתי נכון את רוצה
אה
ה אז בבקשה קבלי ממני כוס
שנעשה רק מאה
ה גרגירי הקפה נעשו מהמון
ייםםםםםם גדולים וחמים להמתקת ה
שמתי 2
ותתת מתוקות מתוקות ושמתי לך
אחד גדול במיוחד כשתוכלי לחלק את אה
תך לכל האנשים אשר סובבים אותך. אני מקווה שתהני לך מ
, מבטיחה לך שאחרי שתשתי אותו חיוך
גדול יהיה על פנייך ואה
תך תתעצם ותגדל לעופר וגם אלינו

מאו יין

New member
ריקי,את תותח אין אין עליך!!

אני המומה אני קיבלתי שוק ממנת יתר של אהבה.... סתאאאאאאם אין כזה דבר יותר מידי אהבה ובמיוחד אם היא באה מריקי!!!!!!!!!!
כל החיבוקים האלה ומה שהם מחזיקים...בשבילך יקירתי... יום טוב ריקוש!!!!!!!!!

@@

New member
איזה כייף לי ../images/Emo9.gif

כמה
ייםםםם
ממש חגיגה לעיניים אין לך מושג איך ה
ייםםםםם שלך חמים

mariana

New member
שלום

לי בחיים לא מכינים
לא נורא אני אכין לעצמי. מרין איך את רוצה את הקפה שלך? אני רוצה 3 כפיות סוכר כפית נס וכל השאר. טוב מרין ה
בדרך
אלייך. תודה מרין

למעלה