ניקי גולדשטיין

במה

New member
ניקי גולדשטיין

היום משיחה קצרה נודע לי שניקי כנראה בטוח נוסע עם שרית והוא חבר מצוין של צביקה פיק תדעו שהחלום של ניקי זה לייצג את ישראל בארוויזיון אני שמעתי שיר מדהים שהוא הקליט לחברה שלו וזה מדהים בקרוב זה ייצא הוא אחד המוכשרים שאני מכירה גם בשירה גם במשחק וגם בבידור אין הרבה כאלה בארץ והוא בן אדם מקסים וטוב לב

איתמר2002

New member
לא שיש לי משהו נגד ניקי גולדשטיין..

הוא מאוד מוכשר ונחמד אבל יש כאן לאחרונה המון הודעות שמציינות כמה שהוא נחמד,מוכשר,מקסים,ענק,דגול ומשגע.האם יש כאן נוכחות "ניקי גולדשטיינית" שאנחנו לא שמים לב אליה?

ניקי גולשטיין לא חבר טוב של צביקה..

הוא בסה"כ זר ליווי שלו.. בואנה אתן מעוותים דביםר כדי שיהי פה אקשן!!! חברה את ממציאים עובדות .. כןץץץ הוא כניראה נוסע לייג את ישראל אירוויזון ואין שום קשר לזה שהוא "חבר" והוא לא חבר שלו. של צביקה פיק הו בסה"כ זמר ליווי שלו אז למה אתה מעוותים דברים וממציאים?

Euromix - Avi

New member
חחחח..... יפה!!!!

אהבתי את העירנות שלך... יכול להיות באמת שיש כאן נוכחות ´ניקי גולדשטיינית´ בגלל שאחרי הכל, גם הוא ´אוהד אירוויזיון´ ואני מאמין שהוא גם נכנס למקורות אירוויזיונים באינטרנט - והמקום הזה זה יכול להיות אחד מהם, לא???

mr t

New member
with all the respect to all of u nicky didnt write any of those messages and he doesnt know people write abt him in the internet. im agood friend of him from las vegas and i know he doesnt know anything abt those messages so give a little more respect to this tallented guy

למעלה