ניקייב- שאלה קטנה. :)

cecilia L

New member
ניקייב- שאלה קטנה. :)

איפה אני מוצאת את הדיסקוגרפיה שלו אחרי שנת 2003? באתר הרשמי אין רשימה של מה שהוא הוציא בשנים האחרונות (או שאני פשוט לא יודעת לחפש?) וזה מתסכל אותי מאוד. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא. :) תודה.

fire witch

New member
כולו מדוכדך אחושלוקי , אבל מלך

הוא די מתרכז בכתיבה של ספרים ותסריטים ( The proposition,king in, ותראה האתון את המלאך ) ממה שאני יודעת בערך ב2005-6 הוא יצא לכמה הופעות עם הרכב שנקרא Grinderman שזה הוא , ג'ים סקלוונוס וקייסי מרטין מהbad seeds ואת יכולה לשמוע אותם במייספייס שלהם ויצא להם אלבום. ב2002 יצא nocturama ושנה אחריו בערך יצא אלבום כפול שנקרא Abattoir Blues / The Lyre Of Orpheus. אחרי זה הכל זה כבר אוספים , אוספים מהופעות והקלטות של הופעות שלמות . הוא פשוט נכנס לאיזה מוד ליאונרד כהני והתחיל להתעסק יותר בכתיבה ... מקווה שיעבור לו בקרוב למרות שגם הספרים טובים ואני ממליצה עליהם בחום . אגב- בשנות השמונים היה לו קטע להגיע לישראל לשבת בפאבים , להתחיל עם בחורות ולהתגלגל ברחובות אז לכי תדעי אולי באחד הימים עברת לידו ברחוב...

cecilia L

New member
תודה :)

"ותרא האתון..." נכתב ב89. ספר נפלא, תרגום מחורבן. ואני נולדתי גם כן באותה שנה, אז צערי לא יצא לי להתחכך בו בכל מיני מקומות מפוקפקים. וחבל. אגב, ידועה לך חנות כלשהי שבה אני יכולה לקנות את king ink?

למעלה