ניקיון פסח

ניקיון פסח

האוויר ממלא אותי בזרימה אנרגתית חדשה ובריאה המדבר האין סופי הזה משרה שלותו האלוהית עלי ועל נתיני ממלכתו ואני יתוך תחושת התמסרות מתמסר לנגיעות, לפסיעות לשמש הקופחת להוד להדר לאין סוף הזה שמנקה מטהר ומזכך את הנקודות הכי חשוכות בתוכי עד לאותה תחושת ניקיון לבן רק טוב ואור

אור המון אור

אני לא יודע איך להסביר אבל בעצם הכל אחד והשאלה לאן את מכוונת את הדברים לאיזה נקודה ואז זה או אור או חושך ואני מעדיף לשים את הזכוכית מגדלת על הדברים הטובים שקורים לי ואז בעצם הרע לא תופס יותר מקום רק טוב ואור

איל באש

New member
שהמיקוד שלנו הוא באור..../images/Emo42.gif

אנחנו נותנים לחושך להתפוגג מפנים מקום לשינויים ולמתנות לבא לחיינו.

אור

אור נאמר בחושך, ומעט בדימדומים, אך ללא החושך לא היה נאמר דבר לא פרח, לא עץ, לא ילד מתלוצץ ששר בעינים מוארות.

איל באש

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

המדבר מדבר

"חושך" חושך , עלטה חושך כזה שלפעמים יוכל לעורר בך אימה, אבל כאן ליד מדורה שאת קול פיכפןך העיצים אתה שומע באוזנך הכל נראה אחרת, השקט הנפשי השוכן בתוכך פורץ ומבעבע החוצה, וכאן אתה שומע את תהפוכות הנפש הסוערות בקרבך מתפרקות ונישברות לרסיסים. בעצם , הכל נעלם כאן ,אתה והאני שבך כל כך אפסיים עד שכמעט לא חשים בכם בכלל. העוצמה העדינה השוכנת במקום הזה משרה עליך ועל הסובבים אותך מן תחושה שבעצם כאן, ודוקא כאן במדבר הכל נראה אחרת, כאן הכל יכול לקרות , מהשיטפונות האדירים ועד לסופות החול הגועשות ובד"כ סתם כך שלווה אמיתית . מין שקט נסוך עליו שקט שאף אחד לא רוצה להפר, מעין ברית חתומה בן הטבע לבע"ח ולאדם. ברית שלעולם לא תופר רק טוב ואור

איל באש

New member
המדבר אכן קסום הוא..../images/Emo140.gif

אני לא יודע אם קראת את הספר "הקוסם ממדבר יהודה" זה אחד הספרים הראשונים שקראתי בתחום, לפני המון שנים. המדבר מופלא בעוצמתו ובקסמו.

מדורה במדבר

בחושף האמיתי היפה הזה של לילה קסום שעה שהלא נודע זורם לכל חלל אפשרי נדלקת מדורה מבעד לקרני האש כל הסובבים נראים שונה מכל אדם נדלק אור אחר וכאילו כל הארה וידיעה נבראו זה עתה מחדש בחושך היפה הזה במדבר הזה

איל באש

New member
וכלונו יחד יוצרים../images/Emo13.gif

את המדורה את האור הגדול את החיים הללו את הבריאה

אחד

שלמות מהי ? נקודת חיבור בין הפכים זאת אומרת תמצית הדבר שמהו במו d.n.a ובסוף הכל נוגע בנקודה אחת שמאחדת את הכל אחד מי יודע ????? רק טוב ואור

למעלה