ניקונוס- תמונות

ניקונוס- תמונות

מצורפות תמונות בnikonos v צולמו באילת וסיני להנאתכם פרטים טכניים או אחרים למתעניינים תגובות (וביקורת ) יתקבלו בשמחה

מצטער ומבקש עזרה

מישהו יכול לעזור ולהדריך אותי כיצד להכניס קישור מתאים שיפתח את אלבום התמונות תודה מראש

בובי

New member
שלח לעצמך את האופציה של שיתוף

אלבום . ותקבל במייל את הלינק המדויק של האלבום

איציק זה לא יפה

אחרי שאסף פירסם פה את התמונות ( שלמרבה האירוניה חלקן צולמו בעזרת מצלמה חד פעמית במארז אקווהשוט ) והוציא לכל הצלמים הדיגיטלים את החשק לצלם אתה בא ומוציא להם את החשק ליצלול ?
. אם אני לא טועה התמונה BLUE4 זכתה פעם בקטגורית מקרו בתחרות הצילום הראשונה שאירגן גור ממרינה דיוורס , נכון ? . אני צילמתי אז עם האוסינג של IKLITE והוכחתי ( בעיקר לעצמי ) שצריך קצת יותר מציוד צילום טוב בכדי להשיג תוצאות ברמה . ברוכים הבאים לך ולכל משפחת יוגב על היצטרפותכם לפורום , אשמח ליראות תמונות נוספות שלך בעתיד וזה הזמן לבקש גם מאסף לפרסם תמונות נוספות כמו למשל את השיחזור של הסצנה המפורסמת מהסרט טיטניק שהוא צילם על החרטום של הסטיל סופה . לסיכום כמו שנאמר תמונה אחת שווה אלף מילים ותמונה אחת בניקונוס שווה אלף שוטים בחינם בדיגיטלי
. שלומי

זהרון

New member
למה לא יפה? יפה מאוד אפילו

וחוץ מזה מאתגר ומציב רף של מקצועיות. אגב שלומי, בלי להכנס שוב לוויכוח בנושא דיגיטלית/פילם... ברזולוציות הללו אי אפשר להבחין בין התוצרים השונים של המצלמות. אבל ממש יפהפה

housing - nikonos

תודה על התגובה התמונה שזכתה בתחרות מצורפת בקובץ (אבל היית קרוב מאוד כל הכבוד על הזכרון).כמובן שאשמח להציג תמונות מארכיוני גם בעתיד ואשמח עוד יותר להציץ גם לאחרים (דיגיטלי או לא-אל תקחו את זה כל כך אישי זה טוב וגם זה טוב העיקר שתצא תמונה שנשארת איתכם גם אחרי שמייבשים את החליפה). וכעת לשאלה אני מתכוון פעם להיכנס לנושא הצילום עם מצלמת רפלקס במארז,ברורים לי היתרונות והאפשרויות בצילום במצלמה כזאת אבל האם הגודל והסרבול של מארז לא הופך את הצלילה לצלילת צילום בלבד והלכה ההנאה מהצלילה עצמה .השאלה הנוספת היא מורכבות הטיפול במארז ובאטימתו(בין הצלילות ובסוף יום צלילה) כמו כו מה קורה בהצפת המצלמה האם טוטל לוס או ניתן להציל משהוא במקרה זה.ברכות גם לך על הזכיה בתחרות האחרונה באילת ואגב תחרות גור הבטיח שנראה את התמונות בפורום -יש תאריך יעד? בברכה יוגב

javierg

New member
הצפת המצלמה:

יש סיכוי שתוכל להציל את הפילם (אם הוא כבר נחשף), את המארז עצמו. המצלמה...קאפוט. ראיתי בעבר הודעות לגבי ביטוח תכולת דירה שאם מציינים במפורש את המצלמה ברשימת התכולה היא מבוטחת, אפילו שהתקלקלה בצלילה. אם הצלילה הופכת לצלילת צילום בלבד או לא, זה תלוי בך. אגב, לא כל המארזים מסורבלים, תלוי איזה סוג של מארז אתה מחפש. לדוגמא: http://www.limit150.com/

זהרון

New member
תיקון והצלת מצלמות ומארזים

במקרה נתקלתי במספר חברות שמתמחות בהצלה של מארזיםם מוצפים ומצלמות ששבקו חיים עקב התעללות תת מימית. נראה טוב, שווה לבדוק אם יש צורך.

למעלה