ניקון מתנצלת....

אילן די

New member
בארה"ב ובמדינות מערביות קל מאד להחזיר מוצרים

הרבה פעמים אני מזמין משהו, מבלי לדעת עליו יותר מדי, רק כדי לבדוק אותו בעצמי ולהחזיר אם זה לא מוצא חן בעיני.
בדרך כלל יש לך חודש להחליט אם אתה רוצה להשאיר או להחזיר. ההחזר מסתכם בלהדפיס לייבל של UPS בבית בחינם, לארוז בחזרה את המוצר ולשים בחנות UPS או דומות שקרובה לבית. הכסף חוזר תוך יומיים שלושה ישירות לאמצעי התשלום.
לכן - הרבה אנשים מזמינים משהו כדי לבדוק אותו או שהם פשוט סומכים על המוניטין של היצרן. כמות ההזמנות היא לא מדד לכלום אלא אם לוקחים בחשבון את כמות ההחזרות.

sagiKor

New member
היא לא עד כדי כך מעניינת אותי

גם אם היה אפשר לקנות ולהחזיר.
בכלל מצלמות שנראות כמו DSLR פחות עושות לי את זה.
יש לי היום כל מה שאני צריך, בעצם יותר ממה שאני צריך... אני לא רואה את עצמי רוכש מצלמה חדשה בשנים הקרובות, בטח ובטח שלא נכנס למערכת חדשה.

ravivme

New member
what's new ?

כל יצרן שמוציא משהו שעושה הייפ גדול מתנהג אותו הדבר.
בינתיים ה"התנצלות" זה הדבר הכי יצירתי שהם עשו במצלמות האלה...

חובב1

New member
החברה היחידה שלא צריכה להתנצל היא אפל

והיא הוכתרה כחברה בעלת השווי הגדול בעולם.
אפל יודעת לתכנן היטב ביקושים ואספקה, להבדיל מחברות אחרות שמופתעות כל פעם מחדש ומפסידות הרבה כסף בגלל זה. לא סתם סטיב ג'ובס קבע שיורשו בתפקיד הוא האיש שהיה אחראי על אספקת המוצרים.
&nbsp

sagiKor

New member
יש לי הרגשה ש...

בעולם הצילום חלק מהמחסורים באספקה בתחילת ההשקה זה מהלך מתוכנן על מנת לחזק את ההייפ.
אני בטוח שאם היו מפסידים כסף זה כבר היה מטופל.
לדעתי יש כאן שיקולים של עלויות יצור שמקצצים כל עוד הקהל מוכן להמתין.

חובב1

New member
כל עוד לא יודעים מספרים הכל ספקולציה

יכול להיות גם שניקון הכינה בסה"כ 100 מצלמות והזמינו 110...
בקיצור, אין מה להתייחס ברצינות יתרה להודעה כזו שחוזרת על עצמה כמעט בכל השקת מצלמה חדשה. שוק הצילום הוא כנראה אחד מהפחות יעילים בנושא הזה.

ravivme

New member
עכשיו ראיתי את השמועה האחרונה לגבי קנון

הכרזה ב- 5/9
תצא לעולם עם ארבע עדשות:
24-105 F4 קיט
35/1.8
50/1.2
28-70 F2 !

נראה שמישהו פה עשה שיעורי בית מצויינים.
קנון תעשה מעבר חכם ונכון.
יש לי הרגשה שגם הם יוציאו התנצלות....

אפשר קישור בבקשה. תודה

תודה

אני מבין שמדובר בליין חדש ושונה מהליין הקיים (EF)...שהרי עבור ה-DSLR יש להם 24-105 F4 כבר דור II.

sagiKor

New member
יש גם שמועה מבוססת שפנסוניק תכריז ב 25/9 על מצלמת FF

הולך להיות שמייח.
עופר תתכונן לספר לנו כמה FF זה טוב

אני לא אתפלא אם מדובר על שיתוף פעולה עם לייקה היות שגם ללייקה מתוכננת מירורלס FF נוספת, בטח אותה גברת בשינוי אדרת. אם ישמרו על הביונט של לייקה אז יש כבר מבחר עדשות...

slarti

New member
הבעיה שאם העדשות של לייקה....

אז הגוף אולי לא יהיה ככ יקר, אבל העדשות, העדשות....
&nbsp

vuv

New member
או שכן?

הלינק שהבאת לא נותן סיבה אחת אמיתית למה לא לקנות מירורלס, הוא סה"כ אומר לא ללכת עיוורים אחרי ה-hype (עם זה אני מסכים לחלוטין).
&nbsp
אחרי שמתרגלים ל-evf טוב, קשה לחזור אחורה :)

למעלה