ניקול,

Y n 2 5

New member
ניקול,

היא כוסית. אבל אנג`לינה יותר. לא? מה אתם אומרים?
 

adip3

New member
לאאאא

אני לא אוהבת את אנג'לינה היא כוסית, אבל הפנים שוות בעיטה וזה עוד לפני שדיברנו על האופי... מפרקת משפחות מול נשמהההה
 

אמברוש

New member
ניקול יותר כוסית

אנג'לינה יפה אבל יש לה פרצוף של דג!!!! והיא גם הורסת משפחות!!!!!!!!!!!!!!!!! ניקול הרבה יותר יפה ! וגם שחקנית יותר טובה!
 

GALCLASSA

New member
אה ו...

אנג'לינה ג'ולי אולי קיבלה גוף אבל חבל שהיא לא הייתה בחלוקת אופי שתשאר עם בראד...מצא מין את מינו ניקול הרבה יותר ממנה בכל המובנים
 

Y n 2 5

New member
את צריכה להבין,

שאשה, כמה שהיא יותר רעה, כך היא יותר כוסית. וניקול מה לעשות, היא אמנם בובה מתוקה, אבל היתה נשואה להומו. בעייתי, לא?
 

GALCLASSA

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמה הומו ???

אחי, טום קרוז לא הומו...
 

shiray

New member
עשו טובה,

לא ממש מתחשק לי להפעיל סנקציות כשאני פה פעם בשבועיים, אבל מה הטעם לריב לגבי ניקול או אנג'לינה?! עזבו זה שאין בכלל מה להשוות, והיופי של כל אחת מהן שונה לגמרי, אבל להתחיל גם ללכלך על אנג'לינה ולקרוא לה הורסת משפחות כדי לנסות להעביר את הנקודה שניקול יותר טובה?! אף אחד מאיתנו לא יודע בדיוק מה קרה בין בראד פיט וג'ניפר אניסטון, חוץ מזה שצריך 2 לטנגו לא משנה מה, אז לא נראה לי שיש טעם להמשיך את הדיון, ואני לא רואה את הרלוונטיות שלו לפה.
 
למעלה