ניקול של ליאם

itzik 101

New member
ניקול של ליאם

אוקיי אני יודע שזה לא קשור כל כך אבל עדיין זה איכשהו קשור לאואזיס. דרך כל מיני קישורים של יוטיוב בזמן שאני מחפש סרטונים על ליאם שיכור (משעמם לי אני יודע) הגעתי לקליפים של אול סיינטס (הלהקה של ניקול אפלטון גלאגר) וגיליתי את להקת הבנות הכי יפות בעולם, זה פשוט אין דבר כזה, לפני זה חשבתי שזה איזה להקת ספייס גירלס ושליאם נשוי לפאקצה אבל גיליתי בנות מדהימות אחת אחת, למרות שאני לא מבדיל בין שלוש מהם. אז מה דעתכם על אול סיינטס? (שלא תתבלבלו זה נשמע שאין לי חיים ומשעמם לי אבל זאת האמת אני באמת משועמם)

sok777

New member
תן לינק לשמיעה ..

מעולם לא שמעתי אותם. נשמע מעניין.

itzik 101

New member
לינק

http://www.youtube.com/watch?v=R2p2VJWNYZg השיר כנראה הכי מפורסם שלהן זה מהסרט החוף, אגב גם הסגנון שירה שלהן די שונה מלהקות פופ רגילות, יותר מזכיר את השוגבייבס מאשר ספייס גירלס

עוד לא ראית כלום.

יש סרט שהן משתתפות בו, ואיך נגיד את זה בעדינות...הן לא תמיד לגמרי לבושות. יאמי

itzik 101

New member
עכשיו אני חייב לבקש

לינק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטער, אבל אני לא זוכר את השם של הסרט.

תחפש באתר imdb.com בפילמוגרפיה של האחיות אפלטון מאול סיינטס.

itzik 101

New member
תודה

אבל זה מוזר למה הן לא נראות כאלה שיעשו כאלה שטויות

שטויות? זה עניין של השקפה. מה גם שבטח שילמו

להן כסף טוב בשביל להתפשט.

itzik 101

New member
ראיתי

ולא כזה כמו שחשבתי, סתם סצנה בסרט לא משהו מיוחד

יש סצנת סקס עם ניקול ואחת עם נטלי.

חוץ מזה רואים אותם בלבוש חשוף לפחות בעוד סצנה אחת.

itzik 101

New member
זה לא מוריד מהיופי שלהן

ליאם בחור מזליסט למרות שקראתי שגם אישתו לא טלית שכולה תכלת

בטח שזה לא מוריד.

במקרה של ניקול, זה רק מוסיף. אישתו? היא הייתה עם רובי וויליאמס גם, והפילה את העובר שלו ואת החתונה. בלי קשר למזל, סתם בשביל שתדעו.

itzik 101

New member
לגבי רובי וויליאמס

ידעתי שהיא יצאה איתו לגבי הפלה זה מפתיע אותי, אבל מעבר מרובי ויליאמס לליאם גלאגר זה די עלייה באיכות. אבל בעיקרון זה שידוך כי האחיות אפלטון נחשבות לילדות רעות, לא אז ככה זה מתאים לאואזיס

ילדות רעות? לא ידעתי. ספר לי עוד.

ואני לא בטוח בכלל שמעבר מרובי לליאם זה עלייה באיכות. אני לא יודע איך הוא בחיים, אבל בפומבי רובי מצחיק וסימפטי. ליאם גס רוח, אי אפשר להבין את מה שהוא אומר והיתרון היחיד שלו זה שהוא קצת יותר יפה מרובי (כשאין לפרונטמן שלנו שיער ארוך).

itzik 101

New member
בעיקרון

ילדות רעות זו אולי לא המילה אבל אני לא חושב שהיכולות המוסיקליות שלהן עולות על הופעותן הרבות במדורי הרכילות, לגבי ליאם, איכות התכוונתי מוסיקלית, ובחיים אני אגיד לך שרובי ויליאמס יצא כבר מכמה גמילות בחיים שלו, וצודק לגבי הכריזמה בתקשורת, אבל אני בשום פנים ואופן לא מסכים לקביעה שלא יפה לליאם שיער ארוך, זה נותן לו את מראה הרוק סטאר

כן, האמת שהקריירה המוסיקלית של האחיות אפלטון

די גוועת בשנים האחרונות. גם האיחוד של אול סיינטס לפני כשנה לא ממש הזיז למישהו. מוזיקלית אני לא חושב שליאם עולה על רובי,להיפך. לאחרון יש קול נקי יותר,הוא לא נהרס עם השנים ונותן שואו הרבה יותר טוב בהופעה חיה. לליאם לא יפה שיער ארוך, גם עם קצר הוא נראה רוקר כי הוא אומר פאקינג כל מילה שלישית או יורד על אמנים אחרים וחובש משקפי שמש.

itzik 101

New member
אבל לליאם יש יתרון אחד ענק

נואל גלאגר!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה כולנו יודעים מי זה ליאם גלאגר, אנחנו יודעים שזה בסך הכל נרקומן אלכוהליסט בריטי, שאם אח שלו לא היה מצטרף ללהקה שלו כנראה היום הוא היה עובד במפעל בשכר מינימום, משתכר ומתמסטל כל היום, וזו גם סיבה למה הקול שלו נהרס, ליאם הוא בן אדם עצלן, שלא תמיד נראה שאיכפת לו. אבל בסופו של דבר כל זה הופך אותו לליאם גלאגר, וזה כנראה מה שמוכר, זה כנראה מה שהפך את אואזיס ביחד עם המילים והלחן של נואל לאחת הלהקות הבריטיות הגדולות בכל הזמנים, רובי ויליאמס לעומת זאת הוא אומן פופ, ומה נעשה אם כל זה שהוא נחמד, שהקול שלו נקי ,ובאמת לא נראה לי שליאם יפה יותר ממנו ממש, זה עניין של טעם, אי אפשר להשוות בינהם, בזכות נואל שעושה את ההבדל בין אואזיס לטייק דאט. ולטעמי השיער הארוך מתאים לליאם, אם לא כמו היום אז לפחות בתקופה של היתן כמיסטרי (בקליפ של סטופ קריינג יור הארט אאוט גמני נדלקתי על המראה שלו ואני סטרייט)

itzik 101

New member
ולגבי האחיות אפלטון

תקופת הפופ של סוף שנות ה-90 עברה ולטעמי לא היו להן את היחסי ציבור של הספייס גירלס, למרות שלהן היה קמבק נוראי ובכללי הן לא ממש טובות, וחבל שדווקא אול סיינטס שנחשבות ליותר איכותיות נתקעו בקמבק שלא הזיז לאף אחד

למעלה