לפי וואלה הבחורה שלנו עוברת ללונדן,עם החבר המיליונר שלה.. כנראה שהפאפארצי עדיין לא החליט אם הם ביחד או לא אגב,קבלו את מה שכתבו עליה שם:"שלמות פוטוגנית בהתגלמותה"
איפה יצלמו את "המפיקים"? בכל אופן אפשר לחשוב "ניקול עוברת ללונדון", פשוט קונה שם שוב בית, אחרי זה שהיה לה עם טום כשהיא שיחקה בחדר הכחול... זה לא שכשניקול קונה בית ישר היא עוברת לשם לתמיד...
בית ויקטויאני שהיא קנתה יחד עם טום כשצילמו את "עניים". אחרי גירושים כמעת כל הביתים המשותפים נשארו אצלה. הינו כבר ססיפור של לעבור ללונדון, לפני כמה זמן. לא? אז ניקול טענה שיש שם בתי הספר טובים לילדיה.
היא רצתה תמיד שקונור ואיזבלה ילמדו באוסטרליה... ואני בספק אם הבית עדיין שלה. היא קיבלה את הבית הזה ואת הבית בלוס אנג'לס, אבל זה זה ב-LA היא בוודאות מכרה, אני בספק אם היא השאירה את הבית בלונדון...
בלנדון זה מה שהיה לה ולטום כשהם עד היו נשואים , אבל אם את זוכרת בתכנית 'שווה להיות ניקול...' אמרו שיש לה בתים ב-אוסטרליה , ניו-יורק, קליפורניה(אם אני לא טועה...), ולונדון
ולפי דעתי, כמו שכבר נכתב פה, זה הולך להיות עד בית שניקול רוכשת לה , כמו שיש לה בית באוסטרליה , ניו-יורק וכ'ו... ו'החבר המליונר שלה' זה זה שדיברו עליו כבר לפני כמה זמן שהם ביחד , לא?