ניקול וטום....

catherin

New member
ניקול וטום....../images/Emo99.gif

הם היו די מושלמים ביחד לא? נ.ב- מישהו מוכן להסביר לי מהי הסיבה האמיתית לכך שהם נפרדו?

Padme Amidala

New member
הם בהחלט היו מושלמים יחד... ../images/Emo13.gif

ולמה הם נפרדו? בגלל פנלופה הורסת המשפחות...

shiray

New member
יש המון שמועות

לגבי הסיבה לפרידה.... ש שאומרים שזה בגלל פנלופה (הגיוני) יש שאומרים שזה בגלל שטום עקר וניקול הייתה בהריון (אבל מי שיבדוק יגלה שהיא גם הייתה בהריון ב90 וב91 וכל הזמן היה לה הריון חוץ רחמי והיא הייתי חייבת להפיל ובעקבות שתי ההפלות היא אימצה את איזבלה וקונור), יש אומרים שמאז שניקול התחילה לשחק יותר טום התרגז כי הוא העדיף שהיא תיתן לקריירה שלו להתפתח יותר, יש שאומרים שזה בגלל שלכל אחד מהם יש דת אחרת ואלה רק כמה דוגמאות מהשמועות שיש סביב כל הפרידה הזאת... והאמת שהם היו די מושלמים מהבחינה שנראה שהם ממש מאוהבים והם גם היו ממש זוג יפיפה, אבל אחרי שקראתי שניקול כל הזמן הייתה צריכה לנסוע לאיפה שטום החליט להשתתף בסרט במקום מסויים והכל ושהיא לא יכלה לפתח את הקריירה שלה די שמחתי שהם נפרדו כי עכשיו היא משחקת בהמון סרטים טובים וכולם זוכים לראות איזו שחקנית מדהימה היא... חוץ מזה שלא הייתי רוצה שהם יחזרו כי טום היה ממש ממש מניאק בכל הקטע של הגירושים ולניקול מגיע מישהו יותר טוב!

shiray

New member
הדת

ניקול קתולית וטום מאמין באיזו דת שיש שם הרבה סלבריטי וזו איזו דת סגורה כזאת ששכחתי את שמה.... משהו מוזר כזה.

Padme Amidala

New member
מה?!

ניקול קתולית?! את בטוחה?! נראה לי שהיא פרוטסטנטית... היא לא הולכת הרבה עם שרשראות צלב או כאלו דברים...

shiray

New member
נדמה לי

וזה לא תמיד קשור... באיזה ראיון היא אמרה שהיא הייתה חיוורת וכולם מסביבה שזופים ושהמשפחה שלה הייתה קתולית והם גרו בשכונה של פרוטסטנטים...

MCRulz Liron

New member
סיינטולוגיה...

ותודה לאל שהם נפרדו, היא לא צריכה אידיוט כמוהו. הוא ניסה להוכיח בבית משפט שמערכת היחסים הסתיימה לפני שהגיעה ל- 10 שנות נישואין כדי שהוא ישלם לה פחות כסף, אבל הפלא ופלא, למזלה היא שמרה את בדיקת ה DNA של העובר שהיא הפילה בדיוק חודש לפני שהוא הגיש את מסמכי הגירושין והתינוק היה שלו... חוצפן. חוץ מזה, שהגירושין הפתיעו אותה כי הוא בכלל לא טרח לדבר איתה על זה, היא היתה צריכה לשמוע את זה דרך העורכי דין שלו... חוצפן!!!! ראיתי אותה מדברת בכמה ראיונות ואומרת שלעולם היא לא תדבר על מה שקרה בינהם - אני בטוחה שיש עוד לסיפור ממה שאנחנו יודעים, אבל זה לא ממש משנה, הוא JERK ועדיף לה להיות בלעדיו.

shiray

New member
ממש!!!!!

ועוד לפחות אם היא הייתה שומעת על זה מהעורך דין שלו... הוא אמר לעיתונאים את זה לפני שהוא אמר לה שהיא שמעה על זה מאחרים בכלל!!!!!! חוצפן זו לא מילה!!!! ועוד כשהיא בהריון והיו שמועות שהפעם היא הפילה בגלל הדכאון והלחץ שהיא הייתה בו אחרי כל הקטע של הגירושים ככה שאם המפגר לא היה עוזב אותה כשהיא בהריון אולי היא הייתה יולדת בשעה טובה ולא עוברת עוד הפלה מזעזעת....

MCRulz Liron

New member
הוא צריך להודות על כך שהיא לא פותחת

את הפה בראיונות ומספרת על הקטע הזה... היא יכלה להרוויח המון אם היא היתה משחקת על הסימפטיה של הקהל, אבל דוקא בזכות היושר שלה והעובדה שהיא לא רצתה לפגוע בילדים - היא קיבלה את הסימפטיה הזו בכל אופן, באותו זמן שאדון קרוז נראה לו עם גברת קרוז אחרת חודש אחרי הגירושין לא פחות ולא יותר...

shiray

New member
האמת

שאת הצד שלה די הרבה שמעו... אמנם בעיקר מהצהובונים אבל עדיין.... כל הסיפור של הגירושים ואז כשהיא הפילה והכל גרם להרבה אנשים לשמוע עליה הרבה יותר ממה שהם שמעו עליה עד אז... למרות שברור שאם היא הייתה חושפת את הסיבה לגירושים חלק נכבד בטח מהמעריצות של טום היו מפסיקות לאהוב אותו...

Padme Amidala

New member
איזה מניאק הוא! ../images/Emo4.gif

אם עד עכשיו היה לי רצון מזערי שהם יחזרו להיות יחד, אפילו בשביל הילדים, גם זה נעלם. מגיע לה מישהו כל כך הרבה יותר טוב!!

shiray

New member
tell me about it

אני תמיד אומרת שהם לא צריכים לחזור כי מגיע לה הרבה יותר מהמניאק הזה שהזיק לה בכל צורה שהיא... וד"א כתבתי את הכותרת באנגלית כי אין מה לעשות- יש דברים שנשמעים יותר טוב באנגלית... וגם אני מתכוננת להודעות שתקבלו ממני עוד כמה ימים (במלון דירות שנהיה בו בלונדון יש חדר עם מחשבים ואינטרנט מהיר אז אני אכנס משם אבל אין מן הסתם מקלדת בעברית...)

catherin

New member
אני מסכימה איתך....

ניקול באמת השתפרה (ואפילו הפכה להיות שחקנית מעולה) מאז הפרידה מטום. יש לציין שגם היופי שלה השתפר מאוד מאז הפרידה (גבות וכאלה), אחרי הכל זה יצא לטובה....

Padme Amidala

New member
תראי, היא תמיד הייתה מעולה...

היא גם קיבלה כבר ב-1996 את גלובוס הזהב על משחקה בסרט "To die for", אבל מה לעשות, אז התייחסו אליה כאשתו של טום קרוז ואף אחד לא ייחס לזה חשיבות גדולה כל כך.

למעלה