ניקול ב-VMA!

West Doll

New member
ניקול ב-VMA!

להורדה, ההופעה של ניקול ב-VMA עם הסינגל שלה Whatever U Like ביחד עם הראפר Lil' Wayne[וגם הקטע שניקול מגישה פרס ביחד עם איב לריהאנה
]. תמונות של ניקול מהשטיח האדום ומההופעה.

punky doll

New member
../images/Emo6.gif הקדמת אותי...

ביום שבת ניקול עשתה חזרות והייתה שם איזה מראיינת.... הנה חלק ממה שאמרה על החזרה Nicole, Wayne & Me! Hey Guys - The crew and I headed over to a Las Vegas dance studio to check out Nicole Scherzinger's rehearsal for the VMA Pre-show. Filling in for T.I. is one of hip hop's hottest MC's Lil' Wayne. First, let me say Nicole is so breath taking in person, but I wasn't the only one who noticed... Lil' Wayne seemed to have been hit by cupid, he couldn't stop talking about Nicole and her sexiness. He was acting like a school boy, it was so funny and sweet. Make sure you all check out the Pre-show when these two heat up the TV screen. WARNING: YOUR TV MAY MELT ! Ha ha ha..... הנה תמונות מהחזרות

West Doll

New member
באמת שלא הבנתי מה ליל ויין נתקע שם../images/Emo122.gif

כי היא יכל להופיע עם T.I. הוא יותר שווה
אולי לא בכבוד שלו להופיע על השטיח האדום

Aeon

New member
הליל ויין הזה הוא אחד הראפרים

היותר קופיפים שאני מכירה וד"א T.I היה בטקס, אני לא מבינה למה הוא לא הופיע איתה...

punky doll

New member
ברור ש-T.I. הרבה יותר שווה...

וגם ליל ויין שר כמו מסטול והשיר עצמו קצבי ולא הסתדר בכלל עם השיר... אבל אהבתי שאמר i can't pronounce her last name so it should be mine... זה היה חמוד... בכלל הוא הזיל עליה ריר כמו מטורף...

West Doll

New member
כן../images/Emo6.gif המשפט הזה הצחיק אותי....

והוא כזה מ-כ-ו-ע-ר והגרילז על השיניים שלו עושים אותו עוד יותר מכוער והשיער שלו בעעע...והוא כזה גמד

punky doll

New member
כולו בדיחה אחת גדולה...

ומה נסגר עם הקול הזה
מה לעזאזל תקוע לו בגרון

למעלה