ניקול ב"מעריב"!

shiray

New member
ניקול ב"מעריב"!

אז ככה, ההורים שלי מנויים על הארץ, ככה שאין לנו מעריב בבית... אבל היום עברתי בסטימצקי וראיתי שבמעריב היה כתוב בין מה שיש בעיתון שיש סיכום שנה וראו תמונה של ניקול... אז רציתי רק לשאול מה היה שם, לאלה מביניכם שיש מעריב בבית.

shiray

New member
חחח ראיתי מה שהיה כתוב!

היינו אצל סבא וסבתא שלי ויש להם מעריב אז ישר חיפשתי... בתכלס הם סיכמו את השנה אז כתבו גם על ניקול קצת. כתבו שם על זה שהיא זכתה באוסקר ומשחקת ב"הכתם האנושי", "דוגוויל" ו"קולד מאונטיין" ושהיא הצליחה לצאת מהתדמית של האישה היפה שלא יודעת לשחק וגם יצאה מהצל של (וזה ציטוט!!!) : בעלה הגמדי טום קרוז ובת זוגו המשופמת פנלופה"!!!! טוב שלא נקרעתי מצחוק באמצע הסלון של סבא וסבתא שלי!!!

American Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב אי אפשר להאשים אותם.... מה שנכון, נכון!

ניקול גם בראש 1 ../images/Emo70.gif

יש השבוע גיליון של סיכום השנה ומדרגים שם את כל אנשי השנה... אז בקיצר בשחקנית השנה ניקול הגיעה למקום 4! מקום ראשון אנג'לינה ג'ולי, אחריה הילארי דאף (אנשים נורמלים?), מקום שלישי ריס ווית'רספון, אחריה ניקול ובסוף ג'ניפר גארנר. ניקול שיחקה בהכי הרבה סרטים בזמן האחרון, זכתה באוסר והגיעה מקום 4? בחיי שמשהו לא בסדר. ומילא אנג'לינה ג'ולי וריס ווית'רספון שאני אישית אוהבת אותן (לא כמו ניקול כמובן) אבל הילארי דאף? זאת בכלל שחקנית זאתי? הנה מה שכתוב עליה:"את הצמודה של לני קרביץ ראינו השנה בסרטים "הכתם האנושי" ו"דוגוויל", שתי דרמות כבדות יחסית. מלבדם, נמצא כעת על המסכיםבאמריקה סרטה המדובר "קולד מאונטיין", שבו היא מופיעה לצידה של רנה זלווגר. בשנה הבאה היא שוב תפציע בשני סרטים:"לידה" ו"נשות סטנפורד". הקידמנית גם לקחה השנה את פרס האוסקר ל"שחקנית הטובה ביותר" על תפקידה ב"השעות". כמו כן, לא בחלה הגברת גם במערכות יחסים: שמועות על ניסיון לגנוב את טום מפנלופה בתחילת השנה, קטע קצרצר עם השחקן אדריאן ברודי בהמשך ולני קרביץ לסיום, כולל זמזומי חתונה. וקידמן היא גם מותג אופנה: היא קיבלה את פרס "אייקון האופנה של 2003" ממועצת מעצבי האופנה של אמריקה, כיכבה בשער מדהים של המגזין "ווג" וחתמה על חוזה קידום מכירות עם חברת "שאנל". ואני שואלת על כל זה רק מקום 4?

American Girl

New member
כנ"ל......

ועוד הילארי דאף עברה אותה? בושה וחרפה לאנשות כולה....
הייתי רוצה לדעת איך ניקול הייתה מגיבה אם הייתי שומעת על זה....

shiray

New member
אוףףף הם מעצבנים אותי

אוקיי יכול מאוד להיות שאני פשוט קטנונית, אבל במה שכתבו עליה הם די עצבנו אותי. מקסימום לפני שהיא שיחקה במולאן רוז' ולא היו לה הרבה מעריצים והיא לא הייתה זוכה באוסקר בכוחות עצמה והיה לה בעל סופר-סטאר אז עוד מילא לקרוא לה "אישתו של..." או "הצמודה של...". אבל עכשיו?!?!? אחרי שהיא כוכבת ענקית בזכות עצמה?!?! אחרי שהיא זכתה באוסקר בזכות זה שהיא שיחקה אישה שלא רצתה להיות כבולה בכל צורה?! אחרי שבכל מקום אחר כותבים שהיא יצאה מהצל של בעלה לשעבר ("הגמדי" חחחח). אז באים לי אנשים מראש 1 שלא רק ששמים את הילארי דאף מקום 3 אלא גם ישר שוב פעם מתייחסים אליה כאל "צמודה של...". עזבו זה שחצי ממה שכתבו עליה אלה שמועות על רומנים שלה, כן? את זה אני בכלל עוזבת כי עושים את הקטע המפגר הזה בערך לכולם.

למעלה