ניקול בפסטיבל

liat tal

New member
ניקול עם מתנה

אחחח התעייפתי, ועכשיו אני עפה לילמוד...

American Girl

New member
איזו יפה../images/Emo99.gif

רק שלא ממש אהבתי את התסרוקת... היא נראית כאילו שהיא רק קמה מהמיטה... ושמלה שלה מדהימה!

liat tal

New member
חחחח

הלוואי על כולנו שככה השיער שלנו יראה כשאנחנו קמות מהמיטה...

shiray

New member
חחחח תשאלי את לירון איך הוא

או שדרור יכתוב לך... למרות שהוא בטח חורש עכשיו לספרות (ובצדק! אני המפגרת שלא מצליחה ללמוד היום!)

ערן1987

New member
איזה תמונות יפות!!

ניקול פשוט יפה.. אני לא אגיב על כל תמונה ותמונה,אבל גם אני מאוד אוהב את המבטים שניקול נותנת

liat tal

New member
חחחח *פסטיבל

השפעת השעה והלימודים המתישים!! לא יכולה יותר לישמוע תיאוריית ההתחברות הדיפרנציאלית של סאתרלנד, גישת התיוג, גישת הרווח המירבי, קרל מרקס, פרוייד, תיאוריית המתח של מרטון, תיאוריית הפיקוח של הירשי, קונפורמיות......... די די נמאס לי!!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
תודה!!!!

שמעתי שהיא הולכת לקבל מן פרס כזה של כבוד שם, משהו בלי ממש שם מוגדר ומטרה... עדיין זה ממש ממש כיף! איך הייתי רוצה לראות את הטקסים האלה, ואת המונטאז'ים מכל הסרטים שלה! ולגבי העייפות שלך שמשפיעה- אני קמתי היום ברבע לשעה כדי להגיע לבוחן במתטיקה, רק כדי לגלות שהציון שלי במבחן היה דווקא מעולה ובכלל לא הייתי צריכה לטרוח כ"כ לשפר, ואז ישר נסעתי מהר לבית של סבתא שלי כדי לעזור להפקה אחת, והייתי איתם בלי הפסקה עד שהם סיימו, ברבע לעשר בערב! ואז השיא- בעשר נסעתי עם הצלם לפ"ת כדי להחזיר גנרטור לחברת השכרה!!! סה"כ נסעתי 100 ק"מ היום, והרגל שמאל שלי כואבת עדיין! בואנה ובלילה בכלל צילמנו בחוץ ככה שכולנו קפאנו לגמרי!

liat tal

New member
בבקשה!!

היתי מתה ליראות את כל הטקסים האלה!! כזה מעצבן שלא משדרים אותם בארץ... אבל בהחלט ממש כיף שניקול כל הזמן מקבלת פרסים וזוכה להערכות!! וואו!! איזה יום מטורף!!

shiray

New member
ממש כיף!

ובארה"ב יש להם איזה מליון ערוצים, וממש משדרים מלא טקסים והכל... פה בקושי 3 תכניות אירוח יש פה... וכן, אכן יום מטורף. ובגלל זה אני הולכת עכשיו לישון, בגלל שאני כמעט נרדמת על המקלדת... הגעתי הביתה מתה מעייפות! בקושי היה לי כוח להתקלח! פשוט נעמדתי מתחת למים ולא היה לי כוח בכלל להסתבן והכל... לקח לי איזה פי 3 זמן...

liat tal

New member
כן...

לילה טוב!! אויי ואני מתארת לעצמי אחרי מה שתיארת...

liat tal

New member
חחחח

אבל אם אתה רוצה אני יכולה לחפש לך כתבה על הפסטיגל ולהעלות, כשמיכל ינאי הופיעה שם חחחחח

shiray

New member
תודה רבה רבה רבה!

תמונות ממש ממש יפות!!!! אלה שבהן פשוט רואים את הפנים שלה ממש מדהימות! והשמלה יפיפה!!! והתמונה השניה שלה שבה רואים את השמלה בכלל פשוט מושלמת! ולגבי אלחנדרו- זה נראה משעשע, אבל בתכלס לא מעט גברים ייראו ממש ממש נמוכים ביחס אליה... גם ליד אנתוני מינגלה היא נראתה ממש ממש גבוהה בתמונות מהסט של CM, ואנתוני מינגלה בערך בגובה שלי ושל לירון (אם אני לא טועה... מהתמונה. אולי אני קצת יותר גבוהה ממנו אפילו, אבל בעצם הייתי שם עם עקבים... לא רציניים, אבל עדיין.).

liat tal

New member
בבקשה!!

אחחח ניקול בהחלט יפייפיה והשמלה שלה מהממת! ואת בהחלט נראית בתמונה יותר גבוהה מאנתוני מינגלה!

shiray

New member
את זוכרת את התמונה?

האאא חחח אני כבר שכחתי מהיעילות של הטאגליינס... וזהו, עכשיו התהייה זה אם זה בגלל העקבים או בגלל שהוא פשוט פחות מ-1.68...

liat tal

New member
יאפ

ולא זכור לי שהעלית אותה לפורום- העלית לי אותה באייסיקיו, ולדעתי את פשוט גבוהה יותר ממנו

shiray

New member
האא נכון

חחחח לירון לא רצתה לשים את התמונה שלה, אז החלטנו לוותר...

למעלה