ניקולס ברנדון לCriminal Minds

NorthernStar

New member
ניקולס ברנדון לCriminal Minds

סוף סוף, אחד מהיחידים בקאסט שהתעצבתי על שלא הלכו לשומקום (יחד עם מר אליסון הניגן, אה, אלכסיס דניסוף) - קיבל תפקיד בסדרה עתירת רייטינג וחשיפה תקשורתית, ועוד תפקיד שיש סיכוי שיהיה recurrent. התפקיד עצמו נשמע גיקי במיוחד - מומחה למחשבים במסגרת הFBI, אבל בעצם די מתאים.

McFreaKy

New member
../images/Emo207.gif מוזיקת Chosen בטריילר של סמולוויל.

יש טריילר חדש לעונה ה-7 של סמולוויל והמוזיקה שמלווה אותו היא לא אחרת אשר המוזיקה של הפיינל פייט בפי השאול (
). איך התלהבתי.

לא, זה לא.

גם ערוץ 2 שנה שעברה, במלחמה נגד לבנון השתמש בטיזרים של מהודרת החדשות במוזיקה מChosen.

זה לא נקנה בכלל זה שומש בלי ידיעת היוצרים

גם בעובדה השתמשו בפסקול של 24 מהדיסק הראשון של פסקול הסידרה וגם בנפילים .. הסדרה המטומטמת הזאת השתמשו בפסקול של 24 מאותו הדיסק שאגב יש אותו אצלי בבית.. בארץ לא קונים פסקולים אלא פשוט משתמשים בהם בלי הידיעה של היוצרים כי הם יודעים שאף אחד לא יבדוק מה הולך בארץ ואם כן אני מבטיח שתביעות ענקיות בדרך לרשתות טלויזיה גדולות בארץ

NorthernStar

New member

McFreaKy

New member
אוי, נהדר! אצפה בזה אפילו רק בשבילה.

למרות שראיתי את הפיילוט בשבוע שעבר, לא משהו חדש או מפתיע, אבל עדיין, כמו רוב הקומדיות, משעשע. ואני פשוט אוהב לראות את השחקנית של אשתו של ריי מכולם אוהבים את ריימונד (אני מתבייש, לא זוכר את השם שלה). ואם קריזמה תהיה שם, בכלל נהדר.

McFreaKy

New member
עוד חדשות נהדרות!

ים קלים לעונה ה-7 של סמולוויל.
ג'יימס, למי שזוכר, הופיע במספר פרקים (לא מצומצם) של סמולוויל בעונה ה-5 בתפקיד פרופסור מילטון פיין - ברייניאק. וככל הנראה, הוא יופיע ב-4 פרקים נוספים בעונה ה-7 באותו תפקיד. ווהו! ^__^

למעלה