ניקוי ספת עור

Fish725

New member
ניקוי ספת עור

שלום :O) ברשותי ספת עור שרכשתי מיד שניה לפני מספר חודשים. קיים מעין שפשוף של העור באזור משענות הראש שנובעים לדעתי מחוסר תחזוקה הולמת (מצ"ב תמונה). אשמח לעצה כיצד לנקות/לשמן את העור באופן שיישפר את מצב הספה ולא ישאיר סימנים על היושבים עליה....:O) כמו כן יש קרע באחד מחיבורי כריות היד הצדדיות ורציתי לדעת באמצעות איזה חוט/מחט מתאימים ניתן לתפור זאת. תודה על העזרה

לא תופרים עור לבד

יש אנשי מקצוע שמתקנים קרעים ושיפשופים (אנחנו תיקנו שיפשוף). זו עבודה למקצוענים שנותנים תוצאה מעולה. פשוט לא רואים את התיקון. חוץ מזה לניקוי קבוע יש חומרים של יעקובי ויש של סנו שניהם מומלצים

Fish725

New member
תודה על הטיפ

גם לא מתקנים צנרת בבית לבד ולא משפצים לבד....אבל יש לי ידיים טובות, וחוצמזה הקרעים הם במקומות המוסתרים ע"י ריפודי הידית וזה יותר חשוב לי בקטע של חוזק מאשר אסתטיקה. תודה בעבור ההכוונה על מוצרי יעקבי וסנו. אגש לחנות של יעקבי בדרום ת"א, בד"כ יש שם הנחה קבועה על המוצרים שלהם וייעוץ סביר.

s h i R 1 2 3

New member
תיקון שפשופים

אשמח לקבל במסר פרטים לגבי איש מקצוע טוב לתיקון שפשופים בספת עור ישנה מאוד

maybesure

New member
מנסה

את השפשופים הייתי מנסה בעזרת משחת נעליים פשוטה שחורה מהסוג שמיוצר בפחיות. בנוסף לצבע היא תתן גם הגנה. לניקוי אני משתמשת בסנו לעור כי קיבלתי אותו, אבל המליצו לי על כל קרם לחות פשוט. כמובן שאחרי כל טיפול/ניקוי דרוש זמן לייבוש מוחלט. תפירה: קפצי לסנדלר ושאלי שם, ייתכן כי ישאיל לך מחט מתאימה לעור וגם חוט, חוט בדרך כלל יהיה מצופה שעווה כמו החוטים המשמשים לתפירת אוהלים וציוד צבאי. או בחנויות סדקית.

Fish725

New member
רעיון מעולה

הרעיון של הסנדלר עם החוט והשעווה מעולה - תודה !! לגבי משחת הנעלים, לא נראה לי שכדאי, במיוחד אם יהיו לי אורחים שלובשים לבן בזמן הקרוב, הסנו והקרם לחות נשמעים טוב יותר....

Fish725

New member
הקרם לחות עובד עשר !!!

שמתי מעט קרם לרגליים של וזלין בשם ADVANCED HEALING שנספג מהר מאוד וריכך מעט את העור. התוצאה מדהימה ולמרות שהמצלמה לא ממש תפסה את השינוי אני מצרף תמונה שוב תודה :O)

למעלה