ניקוי ספות

Dulyi

New member
ניקוי ספות

שלום לכולם, קוראת פה מדי פעם והתבקשתי בשם חברה לשאול את המומחים שאלה, אני זוכרת שפעם כבר דיברו על זה אבל לא הצלחתי למצוא... יש לה סלון שקיבלה עכשיו, משומש ולמעשה צבעו כחול מלוכלך כזה. הבעיה שלא ניתן להסיר את הכיסויים כדי לכבס, אלו כריות תפורות (אם הבנתי נכון). שאלתה היא איך אפשר לנקות את הספות, להחזיר את הצבע המקורי? (עד כמה שהבנתי יש מן פסי לכלוך אפורים, משימוש ולכלוך). תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות

בהחלט אפשר../images/Emo13.gif

קליה מדוללת במים ומברשת יעשו את העבודה. לשפשף, אחכ לנקות במים ולייבש. אפשא גם להבריש עם חומץ.

goanin

New member
קליה ≠ חומץ

קודם מנקים עם דטרגנטים (אבקת כביסה, סבון, קליה) ורק אחרי זה אפשר להבריש עם חומץ. החומץ לא מנקה.

goanin

New member
תשובות:

לניקוי צריך סבון עדין (לא בסיסי) ומים. אחר כך אפשר ומומלץ להשתמש בתכשיר מיוחד לספות עור. אני בדרך כלל טוען שניתן להסתדר בלי תכשירים וחומרי ניקוי מיוחדים, אבל במקרה הזה וכי מדובר בעור - אני ממליץ לקנות. שריטות זה עניין אחר.. צריך למלא את השריטות ואני לא יודע איפה אפשר לקנות חומר מתאים. אני כן הייתי שוקל (ממש בזהירות) להשתמש אלי במשחת נעליים - אבל אני ממש לא נסיתי את זה. זה רעיון יצירתי שעלה לי בראש.
בהצלחה!

אוצה

New member
יש חומר מעולה בשם TUFF

שמגיע בספריי צהוב אדום. כבר המלצתי עליו בעבר- מרססים קצף משפשים ושואבים. לי זה הוציא כתמי שמן, זיעה ושאר ג'יפה מהמושבים של האוטו. מעולה וגם די חסכוני!

למעלה