ניקוי סנדלים

ניקוי סנדלים

יש לי סנדלי הרים של שורש ואחרי חודש שאני נועלת אותם הם נראים כבר כמו הצרות שלי. נסתי לשטוף רק עם מים אבל הם עדיין מג'ויפים. איך אני מנקה אותם כמו שצריך ומחזירה להם את הצבע השחור שהיה להם פעם? תודה ושבוע טוב.

הם מתמלאים בגיפה של הרגל ../images/Emo10.gif

אם רוצים מהר- לוקחים מים רותחים (לא מהקומקום! מניסיון- זה מכווץ והורס את הסוליה) מים חמים שאפשר להתרחץ איתם ומזרימים על הסנדליים, תוך כדי משפשפים עם מברשת קשה של ניקיון, נותנים לזה זמן בשמש שיתייבש ובבוקר שאחרי זה שמים את זה רותח ונעים על הרגל, אפשר גם לשים קצת סבון על המברשת, אם רוצים תוצאות יותר חביבות. אפשרות שניה היא כמעט זהה, רק יותר ארוכה- שמים את זה בגיגית של מים חמים, עם קצת סבון, לפני זה משפשפים את זה, גם תוך כדי וגם אחרי, קיץ שעבר עשיתי את זה פעמיים כי שעמם לי, הקיץ הזה אני רק מנקה את זה עם מים ככה סתם. בקשר לאובדן הצבע- לא ידוע לי, מעולם לא איבדתי את הצבע, רק כל עוד יש לך את הגרין דוט- הנקודה הירוקה בסוליה, יש לך אחריות לכל החיים לסוליה.

עזבי את זה ../images/Emo7.gif ../images/Emo68.gif

תגידי תודה שאין לך ריח בסנדלים. הסנדלים שלי מתחילות להסריח תוך כמה שעות, ואף מקלחת לא עוזרת להם. ובעניין הצבע- הוא באמת לא יורד
אז אני לא יודעת למה זה קורה אצלך.

ST

New member
זה לא שהוא יורד, ../images/Emo29.gif

(אם הבנתי נכון) זה שהוא משתפשף ככה... גם אצלי, במיוחד אחרי טיולים. בימים רגילים הם עוד נראים בסדר... אני אנסה את העצות של האחים וויזלי. אולי זה יעזור גם לסנדלים שלי.

סנדלי שורש

ידועים באיכותם המעולה... לאחרונה אחרי שחזרתי מטיול של כמעט חודשיים "בשטח", הסנדלים נראו כמו הצרות של ראש הממשללה ברורס.. בקיצור, הלכתי לחנות, הם שלחו אותם ליצרן, ומשום מה הוא החליט להפעיל את האחריות שיש עליהם (לכל החיים) בטענה ש"המוצר אינו יכול לשרת עוד את הלקוח" ונתן לי זוג חדש חינם אין כסף. (אולי זה בגלל שקניתי את דגם ה River Crosser - שהוא היקר מכולם) בכל מקרה, לשאול בחנות של למטייל וכאלה...

למעלה