ניקוי נעלי עור

ניקוי נעלי עור

לפיצ'ון ברח כמה פעמים פיפי בגן (הוא בתהליכי גמילה) והנעליים שלו נרטבו. מדובר בנעליים מעור רגיל וזמש של נימרוד. הנעלים אומנם יובשו כל פעם אך יש להם ריח. אני דואגת לרסס אותם כל ערב בשבוע האחרון בספרי שאמור להוריד ריחות רעים אך זה עושה רק חצי עבודה כי אחרי יממה הריח הרע חוזר. מה אפשר לעשות?

maybesure

New member
אני נהגתי לכבס אותן במכונה

נכון זה עור, נכון הן מתקשות קצת..אבל הן מתרככות חזרה והוא ממילא לא יזדקק להן עד החתונה. תמיד היו לילדי בגיל הזה לפחות 3 זוגות נעלים לצורך העניין.

בשב ראשון ל-S.O.S.שימי כף גדושה של

סודה לשתיה בתוך הנעלים לספוג את הריח . חוץ מזה -ממחר צפוי מזג אויר חם ,אז הכי פשוט זה לכבס (נוהגת לכבס כמעט את כל הנעלים בבית .במיוחד שאין לך מה להפסיד ). שבוע נפלא .

בטח שיש מה להפסיד

אני לא תיכננתי לקנות לו עוד זוג נעליים. אם הם יהרסו לי לא תהיה לי ברירה.

מעולם לא נהרסו לי נעליים בכביסה .

תכבסי בתכנית רגילה (30 מעלות) במכונה עם בגדים כהים (לא במכונה ריקה ,כדי למנוע את דפיקות הנעלים בתוף). אין לך מה להפסיד -מבחינת זה שאני ,באופן אישי ,לא הייתי מסוגלת להנעיל נעל מסריחה ,כך שבכל מצב האופציה עבורי היא לקנות נעליים אחרות .

לי נהרסו

כאשר כיבסתי נעלי תינוקת לבנבנות מעור, כשהקטנה הלכה בבוץ, שבוע לאחר שרכשנו אותן...
(היום היא כבר "גדולה"...
), אבל זה מקרה יחיד. בד"כ לא היתה בעיה עם נעליים מכובסות

maybesure

New member
../images/Emo45.gif גם לי מעולם לא נהרסו

נעלים בכביסה, ואני מכבסת כל זוג הרבה הרבה יותר מפעם בחיים. מה שכן.. לא קונה נעלים במחירים מוטרפים של מאות שקלים. דווקא הזולות מתכבסות נהדר
ואין ייסורי מצפון לכבס אותן.

מצד שני אם הן ימשיכו להסריח

גם לא תהיה לך ברירה.... אם את מחליטה לכבס אז אחרי הכביסה את יכולה להכניס עיתונים לתוך הנעליים - גם שומר על הצורה וגם סופג מים עודפים. וגם - למרוח קרם לחות (כן, כמו זה של אנשים) על הנעליים כשהן מתייבשות כדי לרכך את העור.

../images/Emo207.gifועוד שאלה../images/Emo53.gif

בינתיים העבודה שלי בעיניים עובדת. בבוקר הנעלים מריחות טוב מהספריי אבל אחרי כמה שעות של נעילה כולל לעיתים הזעות חוזר ריח חלש ולא נעים. אולי אשים אותם בגיגית עם אבקת כביסה? המכונה מפחידה אותי

למעלה