ניקוי מקלחון

ניקוי מקלחון ../images/Emo189.gif../images/Emo178.gif

לא משנה כמה אני מנקה את המקלחון שלנו,הוא תמיד נראה לא נקי
אני משתמשת בספריי לניקוי מקלחונים אבל עדיין נוצרת אבנית כל הזמן, אני לפעמים משלימה ניקוי על ידי שפשוף עם כרית הקסם של "סנו". וגם האריחים לא נראים מבריקים,והריצפה בכלל...לא נראית משהו. בקיצור,אשמח לטיפים והסברים איך מנקים מקלחון בצורה שיהיה מבריק וכל כמה זמן מומלץ לנקות אותו
מספיק פעם בשבוע
תודה מראש פרפרי אהבה

ויקי65

New member
ניקוי מקלחון

נתחיל בזה שהמים בארץ קשים וכתוצאה מכך יש יותר הסתברות לאבנית בכל מקום בו המים "שוכבים" כמו באגנית המקלחת, האמבטיה, קומקום חשמלי... ניקוי חדר המקלחת צריך להיות כשמתלכלך. מה עושים? נתחיל בטיפול יעיל להסרת האבנית. קני מסיר אבנית 00 שהוא בעצם חומצה בריכוז נמוך. ממליצה על טיפול זה ברמת התחזוקה אחת לחודש. מרטיבים את הקרמיקה, שופכים מעט מסיר אבנית ומשפשפים קלות עם סקוש ברייט. כמה כללים לעבודה עם החומר: שימי כפפות על הידיים. עבדי בזריזות (החומר אינו ידידותי לנשימה). מקסימום 3 דקות בכל פעם. עבדי קטע ,קטע, כל יום קצת. לא חייבים הכל בבת אחת. אחר כך, בתחזוקה זה ילך בקלות ובמכה אחת. שימי לב להוראות המצרפות על הבקבוק. בשוטף רק עם רם ספציאל של סנו. מרטיבים את הקרמיקה. על סקוש בריט שמים כמות של בערך כף אחת ומשפשים בתנועות סבוביות תוך הקפדה על כל שטח הקרמיקה. אותו דבר עושים עם האגנית. שוטפים הייטב עד להסרה מוחלטת של שארית הרם. שולחת לך תמונה של מסיר האבנית (שזה למעשה סוג של חומצה) כתוב מנקה אסלות אני מבטיחה לך באחריות שהוא מנקה גם מקלחות. וגם תמונה של ה- רם ספציאל בהצלחה אל תשכחי לשתף אותנו בתוצאות.

תודה אני אנסה עם 00 ונראה ../images/Emo13.gif

בחיים לא שמעתי/ראיתי את הרם ספציאל הזה,יש בסופר הרגיל?

ועל חול קלינדה שמעת?../images/Emo13.gif

זה מוצר ניקיון ישן מאוד בשילוב עם אקונומיקה הוא קטלני (תרתי משמע) מנקה טוב ומוכן לנשימה. אני הייתי נזהרת עם החומצה מאוד..... לא לגעת בה.

למעלה