ניקוי מחבת קרמי

burn12

New member
ניקוי מחבת קרמי

שלום יש לי מחבת קרמי של סולתם, שלא אמור להדבק אליו שום דבר... לאחר טיגון של שניצלים וקציצות, חלק ממנו נהיה שחור כמו אחרון המחבתות. איך אפשר לנקות את המחבת הזו? ובכלל, יש סיבה שנדבק למחבת הזו לכלוך או שמדובר על שימוש לא תקין שלי? תודה

סביון1

New member
מחבת קרמי של סולתם?

הכוונה מתוצרת סולתם או מחבת של נאופלם שניקנה בחנות סולתם? אם הכוונה לתוצרת סולתם אז אני לא מכירה. ראיתי אותם בחנות אבל אין לי אחד כזה. בכל אופן במקומך הייתי מתקשרת לסולתם ושואלת.

ויקי65

New member
מחבת קרמי

לא אמור להדבק אליו או להשחיר. מזהו קצת פישי כאן. אולי אמרו קרמי וזה לא
תבדקי עם החנות בה רכשת את המחבת. קחי איתך את המחבת לשם. יש לי כלים קרמיים שום דבר לא נדבק להפך חווית הבישול היא ממוקסמת במוצר. אשמח אם תחזרי ותספרי לנו מה עלה בגורל המחבת. יום נפלא

דורית141

New member
מכירה את הבעיה.

גם לי יש מחבת כזה, של סולתם, ויש לי את אותה הבעיה.

גלית491

New member
בוקר אור לכולן,בקשר למחבת הקרמי שמעתי פלאים

אבל לא של סולתם. שהוא קל לניקוי לא נדבק ולא נשרף.

דורית141

New member
ניקוי מחבת קרמי

יש לי שני מחבתות קרמיים. אחד של סולתם ושני של חברה אחרת. שניהם עלו המון ושניהם באותו מצב גרוע. ממש קשה לי לנקות אותם.

סביון1

New member
באמת? מוזר. לי יש שתי מחבתות קרמיות של נאופלם

אני מטגנת בהן בעיקר שניצלים, קציצות, חצילים, מוקפץ וגם סתם חביתות ולביבות. קרה פעם אחת שמאד מיהרתי בין שני טיגונים וכנראה שלא ניקיתי את המחבת היטב. השומן השרוף נשרף פעמיים והיה לי קצת קשה לנקות אותו. אבל זה היה חד פעמי ולא קרה יותר. כמה זמן יש לך את המחבת הקרמי?

אורזיגל

New member
גם לי יש 4 מחבתות של נאופלם ואני מאוד מרוצה

אחד היתרונות הוא קלות הניקוי. לעומת זאת, ניסיתי מחבות קרמיות של חברת זיו/מיכסף והן פשוט גרועות, אחרי שימוש אחד - טיגון חביתה, נוצרו כתמים לבנים. החליפו לי וגם בשני נוצרו אותם כתמים. פשוט מחבתות באיכות גרועה. במחבת קרמי איכותי, הניקוי קל, האוכל לא נדבק ולא נוצרים כתמים כלשהם על הקרקעית של הכלי.

שפית 333

New member
יש לי מחבת של ניאופלם בשימוש כבר מספר חודשים

הוא נראה כמו חדש וקל מאוד לנקות

למעלה