ניקוי כבד

ניקוי כבד

שלום לכולם, אני רוצה לבצע תהליך של ניקוי כבד, יש לי את כל הספרות הדרושה וחבר טוב שמטפל בנטורופתיה שילווה אותי בתהליך. אני לא רוצה לעשות פרסומת לאף חברה, אבל מבקשת המלצה על תוסף לניקוי שיצא למישהו להוסיף לתהליך. לדוגמא התוסף של סולגר או אלטמן או ניוטריקר או בכלל להזמין רק של ברא צמחים. תודה רבה

0 אור 0

New member
בדרך כלל ניקוי כבד עושים בלי תוספים בכלל

כל הרעיון הוא שלא מכבידים על הגוף ומאשפרים לו לשחרר את הרעלים, בשלב השני אפשר לשלב טינקטורה של מחזקי כבד כגון גדילן , ארטישוק ועוד

solgar1

New member
ניקוי כבד

הכבד פועל להגנה על הגוף מפני נזקיהן של תרכובות רעילות. לפיכך, כדי להבטיח סילוק יעיל של רעלים ממחזור הדם, יש לשמור על הכבד ולחזק את תפקודיו. מדי שעה מסנן הכבד למעלה מליטר דם, ובתוך כך מורחקים החומרים הרעילים: מתכות כבדות, מיקרואורגניזמים פתוגניים והרעלנים שהם מייצרים, תרכובות מסרטנות וגורמים נוספים המאיימים על בריאות גופנו. לכבד יכולת עמידות גבוהה בפני חומרים אלה וברוב המקרים יכולתו לסנן ולטהר מגנה על גופינו מפני התפתחות מחלות ומבטיחה בריאות. ואולם יש לשפר את יכולת הניקוי של הכבד ולחזקה – בהתמודדות עם מחוללי מחלה. הגישה ההוליסטית, הרואה את תהליכי ההחלמה מכל מחלה כתהליך כולל של שיקום וטיהור הגוף, מייחסת לתהליך טיהור הרעלים על ידי הכבד (דטוקסיפיקציה) חשיבות עליונה. המטפלים ההוליסטיים נוהגים לכלול במרבית הטיפולים צמחים כגון גדילן מצוי, שן הארי וכרכום והשלמות תזונתיות המחזקים את פעילות הכבד והמגבירים את יכולתו לסלק רעלים מהגוף. רצוי גם להוסיף רמה גבוהה של נוגדי חמצון (כגון: ויטמין E, C, ביופלבנואידים, סלניום ובטא קרוטן), החיוניים להגנה מפני נזק מצטבר של רדיקלים חופשיים. לחברת סולגאר ישנו קומפלקס צמחים ייעודי לניקוי הכבד – HERBAL DETO- המיועד לסייע בטיהור הגוף, לשמור על תפקודי כבד תקינים ולהגן על הכבד מפני נזקים ומחלות. הפורמולה מכילה צמחים בעלי יכולת מוכחת בהגנה על הכבד מפני נזקים ובשיפור יכולתו לטהר את הגוף מרעלים. כמו כן, היא מכילה שילוב של צמחי מרפא יעילים מאוד לטיהור הגוף, ובהם: גדילן מצוי, שן הארי, כורכום, סכיסנדרה, פיקוריזה ופילנטוס, וכן פוספטדיל-כולין, המסייע בשיקום ממברנות תאי הכבד. כתוצאה מתהליכי הטיהור תיתכנה תגובות כמו תחושות חום, האצה בחילוף החומרים והופעה זמנית של פצעונים. תופעות אלה חולפות בתוך פרק זמן קצר, ולאמתו של דבר, הן מעידות דווקא על הצלחת הטיפול. בברכה, עדי ישראל - צוות סולגאר

יעל ND

New member
אם יש לך ליווי נטורופתי

- בטח תקבלי את כל ההמלצות הדרושות

hal767

New member
אין קשר בין תוספים לניקוי משהו בגוף.

התוספים הינם חומרים הזרים לגוף והם מזהמים אותו. תזונה טבעית אורגנית מתאימה מהווה תנאי חשוב לניקוי הגוף. ועוד משהו חשוב - אין דבר כזה ניקוי כבד. כן יש ניקוי הגוף. הכבד משתתף בתהליך הזה. את עבודת הניקוי מבצע הגוף בעצמו כי הוא הרופא של עצמו. כדי שהתהליך יתבצע כראוי יש להפסיק לזהם את הגוף ולתת לו תנאים מתאימים לבצע את העבודה. חלק מהתנאים האלה קשורים לתזונה נכונה. בוודאי שאינם קשורים לתוספים.

elipol

New member
דיאטת מיצים

אני עושה את זה על בסיס סופשבוע של שתיית מיצים סחוטים : לימון, ג'ינג'ר, קולורבי, כרוב, סלרי, שומר, תפוחים, תפוזים, סלק, גזר ו... בעצם כמעט כל דבר.

למעלה