ניקוי כבד וגוף

ניקוי כבד וגוף

היי, שבוע טוב!
האם אפשרי לעשות ניקוי כבד או ניקוי אחר גוף בזמן נטילת רואקוטן?
תודה

0 אור 0

New member
הדבר הראשון בניקוי כבד זה הפסקת נטילת רעלים

כולל ובמיוחד תרופות,
כולל ובמיוחד תרופה מזיקה כמו הרואקוטן.
המנגנון של הניקוי הוא שמשלבים הפסקה של הכנסת רעלים מבחוץ, עם תזונה מאד פשוטה ומינימלית (ועד צום נוזלים), והמנוחה הזו שניתנת לכבד מהעומס החיצוני מאפשרת לו לטפל ברעלים שכבר הצטברו בגוף בעבר

hal767

New member
אני בדעה שאין דבר כזה ניקוי כבד.

הגוף הינו יחידה אחת וזיהום בגוף כתוצאה מצריכת תרופות או מתזונה לא נכונה או מכל גורם אחר, אינו מתרכז רק בכבד. זה נכון שהכבד נוטל חלק נכבד במערכת שמנטרלת ומסלקת רעלים, אבל הזיהום אינו מתרכז רק בו.
אין ספק שתרופות הינן רעלים ומזיקות לגוף, ואי אפשר להחדיר לגוף רעלים ולצפות שבאותה העת הוא יהיה נקי מהם. בוודאי שהגוף משקיע מאמצים רבים כדי להתגונן מפני הרעלים האלה. הוא מנסה לסלקם באמצעות מנגנוני ההפרשה השונים, ואם אינו עומד במשימה הזאת, הוא ינסה לסלקם ממחזור הדם ולאגור אותם במקומות שונים.

כדי לבצע ניקוי הגוף מרעלים, יש לסלק את המזהמים, כולל התרופה שאת לוקחת, ולבצע דרך תזונתית נכונה (אני דוגל בדרך הטבעונית), להקפיד על מנוחה רבה (עיקר סילוק הרעלים מתבצע בזמן שינה ומנוחה) ולקיים אורח חיים נכון יותר המותאם אישית למטופל. את הכבד ניתן לחזק באמצעות תזונה טבעונית נכונה. בדרך כלל לפירות אורגנים מתוקים ישנה השפעה חיובית בנושא אם נאכלים כשהקיבה ריקה.

ממליץ לשקול שוב את השימוש בתרופה המוזכרת בשאלתך. לבעיות כאלה ישנם פתרונות טבעיים יעילים שאינם מזיקים לגוף כמו התרופה הזאת, ובוודאי משפרים את בריאותו ומהווים טיפול שורש לבעיה.

לא מפריעה לי הכותרת

העיקר שהבנת אותי
כרגע - להפסיק את התרופה לא רלבנטי מסיבות שונות
השאלה שאני רציתי לשאול היא האם אפשרי במקביל לנסות דיאטת ניקוי כלשהיא
ובינתיים כבר קבלתי תפריט להתחלת ניקוי שאותו אני יכולה לבצע בינתיים, ולאחר מכן להיכנס ישר לניקוי
שינוי תזונתי - ניסיתי, וניסיתי, וניסיתי, וניסיתי,, וניסיתי, ושום דבר לא עזר
כיום אני טבעונית, מקפידה על תזונה מסודרת ועל אורח חיים בריא, ולמרות שאני אדם בריא וברור לי שבמובן מסוים זה בגלל אורח החיים שלי, עדיין לא להכל זה עוזר

hal767

New member
אוקי

בוודאי שתזונה טבעית נכונה מומלצת כדרך להגן על הגוף מנזקי התרופה.
לשאלתך, דיאטת ניקוי בעת הזאת, מומלצת. השפעתה טובה, אבל מוגבלת.
בהצלחה.

ladybug4NLP

Active member
ראוקוטן הוא סם שגורם לאנשים מסוימים לאנורקסיה

ולאובדנות.

התרופה ניתנת בדרך כלל (די בחופשיות) על ידי רופאי עור כדי לרפא פצעי אקנה.
לא שווה בשביל כמה פצעים.

לצערי ראיתי זאת בסביבתי הקרובה יותר מפעם אחת

Cahill

New member
כדאי לך מאוד להתעלם מ"מטפלים" שנותנים עצות

באינטרנט על לקיחת תרופה.
את צריכה אוטומטית לשים עליו X גדול ולהתרחק כמו מאש.

למעלה