ניקוי ירוקת

dadi1

New member
ניקוי ירוקת

יש לי צמחי מים מפלסטיק באקווריום שהתמלאו בירוקת ( אצה חוטית ) . הוצאתי את הצמחים מהמים ועכשיו אני צריך לנקות אותם בחומר שלא יהיה רעיל לדגים. יש למישהו המלצות? תודה

משה פ

New member
כלי פלסטי גדול....

שיכיל את הצמחיה, חצי מיכל אקונומיקה וחצי מים. להשרות לכמה שעות. לשטוף עם הרבה מים זורמים. או לחילופין לקנות דג שנקרא "נקאי", זה המומחיות שלו, אצות חוטיות. אצלי הוא עושה עבודה נהדרת, לא מטריד את שאר הדגים, וחי בשלום גם לבדו. פתר לי בעיות ירוקת מצדפים, ירק מלאכותי, וקונכיות.

dadi1

New member
החשש שלי

ששאריות אקונומיקה יפגעו בדגים.אגב איפה אפשר לראות תמונה של הנקאי הזה? היכן ניתן לקנות אותו וכמה הוא עולה? תודה

משה פ

New member
שאריות האקונומיקה הן מזעריות

ובתוך האקווריום הן ממש יעלמו, במיוחד אם יש חימום, הכלור יתאדה מהר. דג נקאי נמצא בכל חנות לדגי נוי, ומחירו כעשרה שקלים לדג קטן ועד 70 לגדול. שווה לקנות אותו, האוכל המועדף עליו זה האצות, יש לו מבנה פה מיוחד לכך.

dadi1

New member
החשש שלי

ששאריות אקונומיקה יפגעו בדגים.אגב איפה אפשר לראות תמונה של הנקאי הזה? היכן ניתן לקנות אותו וכמה הוא עולה? תודה

YULI9

New member
../images/Emo45.gifגם לי יש דג נקאי

הוא מבריק את האקווריום. הדג עולה שקלים בודדים, כדאי לקנות בינוני או קטן, הגדולים עצלנים. תמונה תוכל לראות בפורום "דגים".

psa

New member
יש לי אקואריום דמי,ז"א דגי זכוכית.

כל שבוע התמלאה בירוקת,למרות שכיסיתי אותו. מלאתי אותו במי עדן במקום מים רגילים. הבעייה של הירוקת נפתרה לחלוטין . אינני יודעת את גודל האקווריום שלך ואם זה מתאים לדגים חיים.בכל זאת הבאתי זאת לפנייך.

3תיתי

New member
צמחי מים

אפשר להשרות במים רותחים, ואחר כך לשפשף נמרצות, כדי להוציא את האצות. הכי כדאי להשתמש בצמחים אמיתיים. גם יפים וגם תורמים לבריאות הדגים

למעלה