ניקוי חול

blond1000

New member
ניקוי חול

איפה אפשר( ורצוי בצפון ) לעשות ניקוי חול לחלקים של אופנוע ישן מברזל?? יש עליו המון שכבות צבע שברצוני להוריד בכדי לעשות צביעה חדשה. תודה

kangal

New member
../images/Emo207.gif + ../images/Emo208.gif

ספרות שמוטבעות על השילדה, מה דינן לאחר ניקוי חול
על הדרך, עלויות של ניקוי שלדה (סתם בשביל הכייייף,הא?)

saararni

New member
בתל אביב, על דרך בגין, 50 ש"ח לשילדת אופניים

שילדת אופנוע תהיה יקרה יותר מן הסתם, אבל לא בהרבה (משער). לא יודע איזו שילדה יש לך, אבל אם פלדה צריכים לצבוע כמה שיותר מהר. למס' שילדה אכן לא קורה כלום, אבל כל דבר אחר נעלם. חבר'ה נחמדים, טלפון ניתן לקבל במסרים.

kangal

New member
בחייאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תכלס הייתי מעדיף משהו קרוב יותר לבית - איזור בית שמש ושות'. אבל תודה לגבי המחירים (בגלובל,יא?
)

ניקוי חול...

'צטערת שלא בצפון ולפני הרבה מאוד זמן (משהו כמו 6 שנים) - הבחור הנ"ל ביצע לי ניקוי חול וצביעה אלקטרו-סטטית: ג'רסי- המנור 14 חולון. טל' 03-5503972, הכל ביחד אם זכרוני אינו מטעה אותי – 700 ש"ח. אבל – קח בחשבון שככל שהמקום שמבצע את העבודה גדול יותר, יש יותר בלאגן...והעבודה שאתה מביא להם קטנה עליהם בכמה מספרים – כתוצאה עלולים ללכת לאיבוד כל מיני חלקים. ואז אתה בצרות...(מניסיון כואב). ישנו עוד מקום (במרכז...) שיושב בבארות יצחק ונקרא "חצם", אלה לא מוכנים לתת לך שום הערכה טלפונית, אבל אם תגיע אליהם עם החלקים – הם יבצעו בשבילך את העבודה. לגבי ניקוי חול, קח בחשבון כמה דברים: 1. תופעה הנקראת "עור תפוז" – החול פוגע בטקסטורה של המתכת ומחספס אותה ולכן הצבע אח"כ לא ייראה חלק. 2. מאחר ומה שאתה עושה הוא בעצם הורדת כל השכבות עד למתכת החשופה (כולל ההשחמה של המתכת עצמה), המתכת מתחילה להתחמצן מהר מאוד (מרגע שביצעת את הניקוי) – לכן חשוב לצבוע סמוך למועד הניקוי ולא לחכות – אחרת צריך לנקות שוב את כל החלודה. 3. את כל המיסבים שלא הוצאת, את התושבות של אלו שכן הוצאת, ואת כל החורים שמכילים הברגות (רגליות לדוג') יש לאטום היטב, אחרת הם נפגעים בתהליך (ישנם כאלו שמשאירים את המיסבים – ע"מ שהתושבת לא תיפגע ואח"כ ממילא מחליפים אותם). 4. רצוי שתנקה את השלדה לפני כן – ע"מ שכל הגריז הישן יוסר – אחרת (אם תצבע בתנור) הוא יימס והצבע לא ייתפס עליו. קח שרשור מעניין שדן באלטרנטיבה (ניקוי בסודה): http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=71057&page=2&highlight=bead+blasting מקווה שעזרתי, קרו-אסון

menyroth1

New member
נחלת יהודה (ראשון לציון )

לפני הרבה שנים היה בכניסה לנחלת יהודה ליד גשר הולכי הרגל אחד כזה תנסה אם הוא עדיין קיים .

למעלה