תודה-כנס בקשה
שמע אני לא אקנה עכשיו במיוחד תשואב הקטן והחמוד הזה חח אבל אם אני משתמש בשואב אבק רגיל אבל יתר מרחוק ויותר בעדינות צריך להיות אחלה. אבל תאמת, לא צריכים לעשות תפעולה ההפוכה של השואב? זה יעיף ביותר אינטנסיביות את האבק משם ואז אולי אני אשאב וכל העניינים האלה. דבר נוסף-עד כמה חשוב לפרק את האיטסינק ולהחליף משחה? כי אין לי כרגע משחה ואני רוצה לעשות תפעולה היום. דבר אחרון-שמתי לב עכשיו שהמאוור מאוד מרעיש והטמפרטורה כבר על 60-65 מאחור איפה שיוצא אוויר חם הוא יוצא פחות מבעבר. יענו לדעתי כל העניין שם דיי סתום. יש אוויר חם שיוצא אבל לא כמו בעבר כאשר המחשב היה עובד במשחקים. עכשיו אני אפילו לא משחק ויש פעולה של המאוורר, אני שם יד מאחור וקושי יוצא אוויר חם. כל המערכת קירור לדעתי דפוקה שם. קיצר אני כנראה אפתח תמחשב- לצערי כדי להגיע למאוור יש צורך בלפרק כמעט את כל המחשב! הHP לא יכלו להקל עליי קצת?! ואני אתחיל לנקות עם שואב בעזרת שתי הפעולות אצלו-שאיבה והוצאת אוויר את כל המערכת שם בלי לפתוח את ההיטסינק. השאלה עד כמה חשוב לפתוח ולהחליף תמשחה הטרמית. תודה וסורי על החפירה פשוט תבינו שהמצב חשוב ורגיש אצלי. למרות שאני כבר ניקיתי אלפי מחשבים בעבר מכל הבעיות האלו וסידרתי את כולן, פה מדובר במחשב נייד וברכיבים יותר רגישים. אז עם הרכיבים הרגישים גם אני רגיש בנושא חחח תודה לעוזרים