ניקוי הילה

רותם63

New member
ניקוי הילה

שלום אני מתעניינת בטיפול הנקרא ניקוי הילה ושאמור לנקות את כל האנרגיות השליליות, רעלים וכו', באמצעות אנרגיה, קריסטלים וכו'. ידוע לי כי בדרך כלל מגיעים לטיפול כזה עקב מכאובים פיזיים , אני מתעניינת בו דווקא בשל לחצים נפשיים. רציתי לדעת האם מישהו עבר טיפול כזה והאם הוא יכול להמליץ על איש מקצוע כלשהו. אני שמעתי על אמיר לביא המבצע טיפול שכזה כמו גם טיפולים נגד התמכרויות שונות. האם מישהו מכיר אותו? אודה על חוות דעתם, תודה

ניקוי הילה

הילה שלום שמי גיא והנני מורה ומרפא מזה עשר שנים . לגבי ניקוי ההילה. ההילות שלנו (העוטפות אותנו כמו ביצה בצורה אליפטית רב ממדית ) קשורות באופן ישיר ותואם למערכת הצ'אקרות שלנו(לדוגמא צ'אקרת השורש הנמצאת בבסיס עמוד השדרה עובדת בהתאמה עם ההילה הראשונה שגם היא בצבע אדום , האחראית לריפוי שורש החיים ). ההילות הינן מערכות מקסימות הבאות במגע ישיר עם כל הסובב אותנו ונמצאות בשינוי ובתנועה מתמדת (השינוי מתרחש על פי המצב הרגשי שלנו והמצאותנו בנסיבות מסוימות , לדוגמא ישיבה ברכבת תשפיע באופן אחד ומאידך ישיבה בפארק תעניק השפעה מסוג אחר ) . בהכשרתי , כאשר אני מבצע ניקוי של ההילה , הוא מהווה נדבך מכין המאפשר קבלה טובה יותר של אנרגיות הריפוי לגוף המטופל ולמערכות האנרגיה שלו. לאחר ניקוי הילה ( מתבצע בישיבה - בצורת הריפוי בה אני עוסק ) אנרגיות הריפוי הרוחניות , עובדות עם ההילות לאיזון (במשך יומיים ראשוניים )וריפוי , הסרת כאב וחסימה רגשית ואו חסימה לגורל. לאחר מכן מתבצע טיפול מלא על כל מערכות הצ'אקרות של האדם (במשך 30 עד 40 דקות ) , הטוען אותו באנרגיות ריפוי מחייות ומחדשות ובסיום מתבצע הליך של הגנה , בו ההילות והצ'אקרות מקבלות מעטפת הגנה שתשמור על אנרגיות הריפוי ולא תאפשר זליגה של החיוניות החוצה ומצד שני לא תאפשר "ירידה" בחיוניות. באופן כללי ניתן לומר כי חשוב לשמור על חיוניות ההילות , הצאקרות והתודעה ככל על ידי עבודת ריפוי יומית וחוזרת ( ממש כמו שאת דואגת לצחצח שיניים כל יום ולהתקלח ) וזה בסופו של דבר מביא אותנו למקום טוב יותר של בריאות , חיוניות , שמחת חיים וחדוות יצירה. בברכה והצלחה גיא יגיש אלטר [email protected]

למעלה