ניקוי הגוף

petmal

New member
ניקוי הגוף

בתי בת השנתיים וחצי שאלה אותי מתי היא תהיה גדולה וכששאלתי אותה למה היא ממהרת לגדול היא ענתה לי מתי גם אני אעשן לאחר תשובה זו שקיבלתי מביתי המקסימה הבנתי שאני צריכה באופן בהול להפסיק לעשן לא ידעתי איך עושים זאת אמנם הרצון להפסיק היה גדול אבל לא היה לי "אופי" לקחת את הקופסא לזרוק ולהגיד שאני לא מעשנת יותר אחרי שבוע ימים נסענו לחופשה עם חברים וכל הזמן מילותיי של ביתי מהבהבות סיפרתי לחברים את הסיפור אשר קרה וחברה אמרה שחברה אחרת שלה הפסיקה לעשן עם כדורים שנקראים זיבן התמוגגתי אבל הבטחתי שבתום הטיול אני הולכת לרופא ומבקשת מרשם וכך היה שותים 2 כדורים ביום והפלא ופלא פשוט מפסיקים לעשן תוך שבוע ימים לא עישנתי והיום אני גם לא מסוגלת להריח או להיות בקרבת אנשים מעשנים כל הכבוד לרפואה אמנם עברו רק חודשיים מהיום בו הפסקתי לעשן אבל אני מרגישה מצויין ואין סיכוי שאני אחזור לעשן אז פשוט מאוד גשו לרופא משפחה בקשו מרשם לזיבן שלמו 250 שקלים ואתם מתחילים בדרך חדשה נקיה ואפילו מאוד חסכונית ברצוני לציין שעישנתי קרוב לקופסא וחצי ביום של מלבורו לייט חשבון פשוט יביא אותכם לסכום של 700 שקלים סכום לא קטן שאפשר לעשות עימו בחודש לא מעט דברים וכך אנו עושים היום בן זוגי ואני בהצלחה ומקווה לשמוע המון הצלחות

למעלה