ניקוי האוטו...

Big Guy

New member
ניקוי האוטו...

יש לי כמה שאלות ואני אחלק אותם: א) אוטו דיי חדש (שנתיים -שלוש על הכביש), יש טעם לעשות לו פוליש ? ב) ווקס - הבנתי שהוא פשוט עושה הברקה לצבע - גורם לו להיות מבריק, ועושה עליו שכבת הגנה. אם ככה, זה בריא לעשות אותו נגיד כל חודש... ? ג) שמעתי מאיזה מישהו שהוא עשה לאוטו שלו פלסטלינה וקריסטל באיזשהו מקום ב 400 ש"ח... השאלה היא במה שונים הקריסטל והפלסטלינה הזה מהפוליש הרגיל..? או מה זה בכלל..? תודה ...

Itch

New member
פולישוקס

אם ישנם לכלוכים שלא יורדים, או שיש כל מיני נקודות מוזרות שלא יורדות בשטיפה, או שהצבע כבר ממש לא מה שהיה פעם ואתה צריך ורוצה לחדש אותו - אז תעשה פוליש. ישנם סוגים רבים של פוליש בשוק - כאלה עם גרגירים (אלימים יותר, פחות מומלצים בדרך כלל), כאלה עם או בלי סיליקון וכו'. ל-3M יש אחלא חומרים. לגבי הוקס - פעם בכמה חודשים מספיק. המטרה היא ליצור שכבת הגנה על הצבע, ויש לוקס גם ברק שכמו "מחדש" את הצבע וגורם לו להראות מבריק. חשוב לנקות את האוטו היטב לפני הוקס, ולייבש אותו לחלוטין. אם עשית פוליש, אתה חייב לעשות גם וקס אח"כ.

ZetLAW

New member
אוקי אני עובד במבריק מי שאמר לך

שהוא עושה ציפוי פלסטלינה זה לא בדיוק פלסטלינה זה סוג של חומר שמכסה בשיכבה את כל האוטו ומגן עליו מסריטות ונזק לצבע בנוסף יש גם קריסטל טיפול למושבים ווקאס. תבוא לבקר . . אני זה שמנגב את הרכבים בסוף.

Big Guy

New member
אבל לא הבנתי משהו...

מה הקריסטל עושה... ? והאם אותה "פלסטלינה" זה בדומה לווקס? יש אפשרות לקנותא ת החומרים ולעשות את העבודה לבד..? כי 400 ש"ח נשמע לי יקר מדיי

למעלה