ניקוי דיו

ניקוי דיו ../images/Emo7.gif

בתי הקטנה נמצאת בשלב של ציורים בכל הבית , קירות, כסאות,מיטות, לסיכום: בכל מקום אפשרי. הצלחתי להסיר הכל חוץ משירבוט עם עט בכורסת עור לבנה. אשמח אם תעזרו לי דחוף!!!!!!!!!

YULI9

New member
נסי לשפשף בחלב או ברויון

תרטיבי את הכתם ותשאירי זמן מה, אחכ' תשפשפי, עם בדים זה לפעמים עוזר.

אוצה

New member
עם מגבון קליה

תנסי בפינה נסתרת לבדוק שכלום לא קורה לעור. ותנסי להסיר את היצירה.... <ממני, המכירה היטב את שלב הפיקאסו בבית... כירת הפלא הפכה לזמן מה לחברתי הטובה ביותר...>

אוצה

New member
../images/Emo31.gif חס וחלילה לא ספוגית הפלא על עור!!!!!!

זה ישרוט את העור ויקלקל את הצבע שלו! בכלל השימוש בספוג הפלא צריך מושכל וזהיר. סה"כ מדובר בחומר שורט שיכול לפגוע בכל משטח שבו הוא נוגע. צריך לבדוק בזהירות מירבית לפני השמוש בו שלא נוצר חספוס במשטח.

אין ברירה, מנקים בזהירות רבה רק

את החלק המוכתם בדיו ולא מתפרסים על כל הספה. זה הרבה יותר טוב מאקונומיקה. בכל מקרה, תמיד אפשר להתקשר לחברה ממנה נקנתה הספה והם יוכלו להמליץ או לתקן על ידי צביעה מקומית.

אוצה

New member
אני חוזרת: לא מנקים עור עם חומרים אגרסיביים

ככה זה מתכון בטוח להחלפת הכורסא בחדשה. אקונומיקה זה גרוע וחומר שורט זה גרוע. זה כמו להמליץ להוריד עם נייר זוכוית כתם מהספה. זה שורט! אני מסכימה שהכי טוב זה לפנות למוכר ולשאול עם מה ניתן להוריד כתמים מהספה אבל כך או כך עם עור נוהגים במשנה זהירות, על אחת כמה וכמה עם עור מעובד וצבוע (= צבע לבן!).

goanin

New member
אני מסכים חלקית

אם אני הייתי צריך לבזבז זמן וכסף על צבע, הייתי אומר למוכר פחחחחחחח והולך לשפשף את הכתם בנייר זכוכית. אם ספוגית הפלא יכולה להוציא את זה אני בעד. היא לא כזאת אלימה ואפשר לשלוט במה שקורה תוך כדי הפעולה.

למעלה