ניקוי ג'אנט עם WD40.

avi elbaz

New member
ניקוי ג'אנט עם WD40.

מצאתי בחיפוש בפורום התיחסות לכך שניתן לנקות ג'אנט (אחורי שמלוכלך בשמן שרשרת במיוחד) עם WD40 . יש למשהו הערות , אזהרות מלבד שלהזהר לא להתיז על הצמיג עצמו? תודה, אבי

ב ו Z י

New member
ממליץ לך לנקות עם מגבונים לחים וסמרטוט יבש

תוצאות מפתיעות ללא דאגב לגבי הבלמים.

גיקסר

New member
הוא מנקה מצויין אבל ימשוך מהר מאד אבק ולכלוך

תנסה מה שהציע בוזי. מעבר לכך יש חומרים יעודיים ולא יקרים בכלל, יש מגוון מוצרים שמסירים לכלוך גס במיוחד, אינם מזיקים לצבע וגם אם ניתז מעט על הצמיג לא קורה כלום. המחירים שלהם נעים סביב ה20-40 ש"ח לכמות שתספיק לשנה

queenofeden

New member
תודה. מזמן חיפשתי

תחליף ל-WD. אתה מתכוון לחומר ההוא לניקוי? נוזל? משחה?מיועד להסרת מה? יש להם כמה סוגים. הכל הולך?

גיקסר

New member
בבקשה ../images/Emo39.gif

יש חומר של חברת "טרטל וקס" מסדרת F21 לניקוי גלגלי מגנזיום(לא פוגע בצביעות עדינות) חברת "קארפלן" UWC500 לניקוי גנטים, טוב, אבל לא מושלם עלות של כ 25 ש"ח חברת "סיימונייז" מנקה ג'נטים, איכותי עלות של כ 40 ש"ח לא מוכר את 3 הנזכרים למרות שהם טובים ומולצים, אני ממליץ על חומר של חברת STONER האמריקאית. מן הסתם אני מוכר אותו כי לדעתי הוא מנקה דברים שצריך לראות בעין ולהאמין שהוא הוריד אותם. לתחזוקה רגילה כולם יספקו את הסחורה בצורה שווה

queenofeden

New member
../images/Emo140.gif ענק אתה

נתראה אחרי הטיול של מחר, לקראת השטיפה הקרובה.

gilroy

New member
WD40 ינקה מצויין

רק תקפיד אח"כ לנגב עם סמרטוט יבש או נייר סופג.

creth11

New member
סבון מסוג "פנטסטיק" קונים בג'ריקן מרוכז

מערבבים בריכוז גבוה בתוך שפריצר מתיזים נותן לעמוד קצת מים או ניגוב עושה עבודה מצויינת. מניסיון מנקה גם חריוני זבובים וחרקים מיתאבדים, להשפריץ להמתין לנגב\לישטוף והכל נקי. גם ממיס שומנים והזעות קלות היכן שייש. למי אין מכשיר לחץ גבוה וכן לחיסכון במים פטנט של הבן שלי - מרסס גן מהום סנטר זה עם המשאבה הידנית, דוחס לחץ ומתיז כאשר מכוונים להתזה מרוכזת ולא ריסוס, מנקה מהיר יעיל ומעט מים, מנסיון על XR אוכל שטח מצוי.

yoman321

New member
מים חמים וסבון ואין לך מה לדאוג לגביי הברקסים

רק אח"כ לשטוף עם מים ולעשות ולנגב את הדיסק. אם ממש מטונף אז WD40 וסקוש, אח"כ לעבור עם נוזל לניקוי ברקסים או מים חמים וסבון . הייתרון בסיום הניקוי בנוזל ניקוי ברקסים שהוא לא משאיר שום חומר שסופח אבק (מה שWD40 או חומרי הברקה שמנוניים עושים) וגם הדיסקים עוברים ניקוי על הדרך..

ממליץ על ספריי לניקוי ברקסים

לשים לב, לא ספריי קרבורטורים, זה לא אותו הדבר (היו כמה מקומות שאמרו לי שכן למרות שאני יודע שלא). ניקה לי מהג'אנטים שחור שלא ירד גם עם מסיר שומנים וסקוץ. לא פוגע בצבע (לעומת ספרי קרבורטורים שבגללו חסר לי צבע על חלק מהג'אנט). עובד יופי. יש למוטו-דיפו ב19 ש"ח וככה גם אין סכנה שיפגע בברקסים או בצמיגים, מצויין גם בשבילם.

mv100

New member
הספריי עושה עבודה טובה, אבל יש בעיה

הוא מייבש לך את הידיים

mv100

New member
ברור! אבל זה לא עוזר

הידיים מתקלפות בכול מקרה

למעלה