ניקוי אפודים

ניקוי אפודים

חבר שלי מפעיל בסיס הביא לי לכבס את האפודים האם ניתן לכבס במכונת כביסה ומה לגבי מיבש

UTM

New member
יש שם תגית הוראות כביסה! ../images/Emo184.gif

על האפודים הנמצאים ברשותי (תוצרת לב כרמי) יש הגבלת טמפרוטרה (30 או 40 מעלות, תלוי בסוג) ואיסור ליבש במכונה. שם לב - באחד המאמרים אוזכר שאחרי כ 15 כביסות (אם אני זוכר טוב) החומר הזוהר דוהה והאפוד אינו ממלא את תפקידו ויש להחליפו ! אני ממליץ להשתמש בתוכנית הכביסה הכי עדינה (צמר) ללא סחיטה וחימום.

פתרון פשוט..

ב"ה שהחבר שלך, יבקש באופן חד פעמי תקציב מהמועצה/עירייה בה מופעל הבסיס שלו. וישלח את האפודים לניקוי יבש. יקבל חשבונית שאותה העייריה/מועצה תשלם. זה ישמור על האפודים. כסף לא יעלה. והוא יצא נשכר מכל הכיוונים. שינסה לדבר כזה בחיים לא אומרים לא...

מתנדב

New member
לפני כשנה בערך אני זוכר שביקשו

מתנדבי קלאסי לכבס על חשבונם ולא נתנו אישור לזה...

UTM

New member
ניקוי יבש אסור !!!! ../images/Emo131.gif

מילון לסימני כביסה (על פי www.oximagic.com/ laundry.html) האפודים הנ"ל הם: אסור לסחוט במכונה אסור ניקוי יבש לגהץ בחום נמוך בלבד אסור להשתמך בחומרי הלבנה 40 מעלות ומטה

tapuach

New member
אני שמתי הכל במכונה וזהו ....

שמתי איזה 15 אפודים במכונת כביסה וקדימה לעבודה רגילה ... ויצא יופי. מצד שני, רק שלשום נפטרתי מאפוד אחד - כולו דהוי, וכיתוב שנמחק חלקית, וכולו כתמים שלא יורדים ...

יוני43211

New member
מה זה נפטרתי ??

בס"ד כל אפוד המב"ס חתום עליו אם מאבדים אחד מהאפודים המב"ס משלם עליו בסביבות ה 90 ש"ח יורד מהמשכורת !! יוני צוות הרי השוף

למעלה