ניקוד

ניקוד

אהיה אסיר-תודה למי מכם שיהיה ביכולתו ליידעני כיצד ניתן, באמצעות מחשב נייד מסוג "תפוח" כשלי, המושתת על מערכת-ההפעלה המכונה "נמר", והמצוייד במסוגלות לכתוב עברית, כלומר את העיצורים, למעט את התנועות, לבצע את ניקודו של מיסמך עברי כלשהו, זאת אומרת באמצעותה של איזו תוכנה? כמו-כן, במידה שישנה תוכנה שכזאת, היכן ניתן להשיגה, תוך התחשבות בכך שהחתו"מ תושב חו"ל - ומי יתן שיהיה מענה למבוקשי הנ"ל, המאד חיוני לי, כי שוב לא עול-ימים אני ואף, ל"ע, ניגפתי בנכות, ורוב מעייניי ומאוויי כעת נתונים נתונים הם לכתיבת ספר עברי מאד מאד משמעותי על הימים ההם ההם ההם, עת לחמנו אזי במחתרת, בחרוף-נפש, במרוצ ת כעשר שנים תמימות, על מנת לגרש את הקלגסים הבריטיים, אחת ולתמיד, מארץ-ישראל, ובככך לאפשר את עצם תקומתה של מדינת-ישראל, אשר לשם-כך, כלומר לשם חיבור סיפרי הרמוז, זקוק אני עד-למאד, לפחות חלקית, לניקוד העברי, והריני מתלבט בנידון... - ואיתכם הסליחה והמחילה על ההטרדה. המצפה לדברכם בתוחלת ובדריכות, הצרצר משורר הגלות

haveriko

New member
תשאל בפורום השפה העברית

אולי שם יוכלו לעזור לך. במחשבי pc על מערכת ההפעלה "חלונות" ניתן לנקד על ידי מעבר לcapslock ולחיצה על shift והמספרים מ1 עד 9 אולי זה דומה במקינטוש. אם לא, כאמור בפורום השפה העברית, בלשנות ודומיו יש משתמשים שנזקקים לניקוד ובוודאי ישמחו לעזור. בהצלחה.

תשובה מפורום מקינטוש

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=603&msgid=70978984

למעלה