ניקוד לא הגיוני

aaa123

Member
איזו תוצאה נראית לך לא הגיונית?

אתה יכול לפרט את גובה התוצאה? אם מדובר בטורניר שמשקיעים שקל אחד אז אני לא משחק בטורנירים על כסף מ2 סיבות: 1)אני מאמין שיש טובים ממני כך שבכל מקרה אני רק אפסיד כסף מזה. 2)אני חושד שמי שזוכה בטורנירים כאלו הם רמאים לפחות בחלק מהמקרים. מה שאני יכול לומר זה שיש הטעיה במה שכתוב על חוקי המשחק כתוב: "מטרת המשחק משחק קלפים מהיר שבו על השחקן להסיר כמה שיותר פרמידות קלפים." זה פשוט לא נכון. מטרת המשחק היא לא להסיר כמה שיותר פירמידות אלא לצבור כמה שיותר נקודות. עדיף להוריד מעט פירמידות ושיהיה רצף גדול ולא להוריד הרבה פירמידות בלי רצף גדול. כתוב מאוחר יותר "הג'וקר - מחליף כל קלף. מומלץ להשתמש בו רק בסוף סיבוב." זאת המלצה מטעה ,ומומלץ להשתמש בג'וקר ב2 מצבים: 1)אם הוא עוזר לעשות רצף גדול גם אם לא מדובר בסוף הסיבוב. 2)אם רואים שהזמן עומד להסתיים,והתחלנו סדרה קצרה אז עדיף להשתמש בג'וקר ולשים עליו עוד קלפים ולא לקחת משהו מחבילת הקלפים כי קלף ראשון שבחבילה מזכה ב10 נקודות כשקלף ראשון שאחרי הג'וקר מזכה ביותר מ10 נקודות. בגלל ההמלצה המטעה הזאת הייתי הרבה זמן בדרגת מתחיל ורק אחרי שהתברר לי שמדובר בהמלצה מטעה הצלחתי לעלות לדרגת בינוני.

התוצאה במשחק לא על כסף אמיתי

אני משחקת כל הזמן בפרמידה ולא נתקלתי עדיין בטבלה בניקוד של מעל 9000 אני אשמח אם מנהל הפורום גם יסביר הכיצד זה הגיוני?

aaa123

Member
הניקוד בפירמידה מאפשר 16000

אפילו אם לא מורידים יותר מ2 פירמידות. לא הגעתי מעולם ל9000 אבל בפירמידה אחת אם יש מזל אפשר תיאורטית לעשות רצף של 52 קלפים וזה אומר 10+20+30+40 וכו עד 520 265*52 זה 13780 ואם נוסיף בונוס של 600 שמקבלים עבור קלפי הקצה יש לך 14380 רק מפירמידה אחת. הדעה שלי שפירמידה זה במידה רבה משחק של מזל והגיוני שתהיה שונות גבוהה בתוצאות במשחק זה כי השאלה מה גודל הרצף שאפשר להשיג בפירמידה יחד עם ג'וקר היא ענין של מזל ,ולא רק של מחשבה.

אני מסכימה שאולי טכנית זה אפשרי

אבל אני שיחקתי במשחקים בשאפו במצטבר יותר מ 1000 פעמים, ואף פעם אין דבר כזה משחק מושלם. לא בפריסל, לא בסוליטר, לא בפירמידה, לא במהג'ונג ובעוד משחקים. אלו הם בעיקר משחקי מזל, ולפעמים קצת קשה לי להאמין שיוצא שהכל יורד במכה אחת, פשוט מסודר מושלם, אולי לאנשים האלה יש יותר מזל ממני, לא יודעת.

kd78

New member
לא נכון

בכל פירמידה 28 קלפים (האחרים נמצאים בקופה), כך שהמקסימום האפשרי שניתן להשיג ברצף הוא 10+20+30 וכו' עד 280, כלומר 145*28 = 4060. הסיכוי לכך הוא כמובן אפסי, ובטח לרצף כזה יותר מפעם אחת במשחק. גם עם הבונוס על קלפי הקצה, זה רחוק מאוד מהתוצאה שהושגה, וקשה להסביר אותה.

aaa123

Member
אתה צודק,וגם לי במחשבה נוספת 16000 נראה תמוה

כי גם אם יש מזל ופירמידה אחת נותנות 4660 עדיין צריך עוד מספר רב של פירמידות אחרות. 5 פירמידות נוספות לא סביר שיתנו יותר מ10000 ,ולא נראה לי סביר שאנשים יגמרו בכלל 6 פירמידות ב5 דקות(אני המקסימום של מספר הפירמידות שהורדתי היה 3 ועוד קצת).

למעלה