ניקוד אשראי (credit score)

קוביט1

New member
ניקוד אשראי (credit score)

שלום לכולם,
אני והחברה בהליך חיפוש דירה לשכור. בין דרישות בעלי הדירות מופיע ניקוד האשראי של כל אחד מאיתנו.
במהלך הכנסת הנתונים האישיים נשאלת השאלה מהי הכתובת הקודמת לנוכחית. מכיוון שאני חי בארה"ב פחות משנה, לא קיימת כתובת כזו ואת הכתובת בישראל לא ניתן להקליד ולהמשיך בתהליך.
הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר או להמליץ על דרך כלשהי בה כן ניתן לקבל את דו"ח ניקוד האשראי למרות מגבלה זו. (חינם, תשלום וכו').

תודה
קובי

RoyG NJ

New member
מספר המלצות.

דבר ראשון אם מישהו מבקש ציון אשראי, מראש תסבירו שאתם חדשים בארה"ב ואין לכם הסטוריה בארה"ב.
אם מישהו דורש את זה , כנראה שהדירה לא בשבילכם כי אין מצב שהיסטוריה שלכם מספקת.

תפנו למתווך שמתעסק עם זרים אולי אפילו ספיציפי עם ישראלים הוא יוכל לדבר עם בעל הבית ולהסביר את המצב שלכם, יש הרבה אנשים שאין להם פשוט מושג מה זה אין לי אשראי (לעומת אשראי נמוך ורע).

תכתבו את הכתובת בישראל.

לא מבין את אלה שמבקשים שאתם תרשמו להם - ואם תרשום 800 הם לא בודקים ? ואם הם בודקים למה אתם צריכים לרשום ...

את הציון לא מקבלים בחינם, את ההסטוריה כן, בשביל הציון צריך לשלם כמה דולרים . יש אפשרות להרשם לתוכנית שנתית כשאפשר לבטל אחרי 30 יום .. לקבל את הפרטים ולבטל בזמן.

Immigrant

New member
לא מדוייק. ישנן מספר מדינות שתושביהן זכאים ל-

Credit Report חינם פעם בשנה מכל אחת משלוש החברות. ניצול נכון של העניין הוא להוציא מחברה אחרת על רבעון. לא יודע איפה הוא גר, אבל רצוי לבדוק כאן.

למעלה