ניצת שושן...

דנוטציה

New member
ניצת שושן...

אם היה כאן טעם לפגם הוא קרה הרבה לפני שהגבתי. התגובה שלך מופנת למקום הלא נכון. יש מקומות בעולם שקבלת חומר שכזה, והצגתו, מילד בגיל תשע נחשב עברה על החוק...

מעניין

הוצאת כאב היא עברה על החוק... ברשותך וברשות מוצאת אני אמחק את תגובותיכם שאינן לעינה של הילדה ואם תרצו להעלות אותן שנית ,העלו אותן בהמשך לשרשור זה. תודה.

דנוטציה

New member
האמונה.....

שהתגובה שלך יותר נכונה, אחראית, בונה, משלי, היא זכותך, אינני מסכים איתך, וזו זכותי, המחיקה לעומת זאת היא סתם ניצול רע של יכולת שהיתה צריכה לבוא לביטוי על ההודעה המקורית...לקשט זאת ברגש זה כבר מעליב.

דנוטציה

אינך מסכים איתי ואכן זו זכותך המלאה. אין לי כל בעיה שתעלה את דעתך ,רק לא בתגובה לילדה. וכן אני בפרוש מנצלת את יכולתי כמנהלת למחוק על פי שיקול דעתי, לשם כך כלי הניהול נמצא בידי.הוטלה עלי אחריות ואני מתייחסת אליה במלוא הרצינות.ואגב אם אתה מפקפק בכישורי אז מעבר להיותי בוגרת לימודי ניהול כללי,אני גם בוגרת לימודי חינוך לגיל הרך,ניהול בחינוך והנחיית קבוצות הורים במכון אדלר. אגב,בנוגע לדעתך אני מאוד מסכימה איתה,יחד עם זאת היא יכלה לבוא במקום אחר ולא במקום בו ילדה שפכה את כאבה.

דנוטציה

New member
אשמח להתפלפל .....

איתך מסביב, אבל זה לא ישנה את העובדה שההודעה המקורית היא זו שמחוץ למקומה. ושם היה צריך להיות מופעל שקול הדעת...{גם אם רק בשביל להגן אליה מ"שכמוני"} אם בכלל. לתת לה להכנס לסיטואציה ואז לגונן זה נוגע ללב, אבל חסר אחריות...ללא שום קשר ל"קורות חיים" של האדם.

למעלה