שיואו זה הולך להיות.... יפה?.. מוזר? או שמא הזוי?
ב בת 1986 New member 11/6/07 #19 שיואו ../images/Emo2.gif זה הולך להיות.... יפה?.. מוזר? או שמא הזוי?
מ מיטל עבד New member 11/6/07 #20 תודה ../images/Emo11.gif הבגרות הזאת תהיה אסון!!! *מתפללת לבוחנת טובה*
ה הלידר שלי הוא עברי New member 11/6/07 #23 אממ אני שמעתי שיש תאריכים..חח 7-14 באוגוסט חברה שלי אמרה לי את התאריכים אז אם מישהו יודע אחרת אז שיגיד..חח
אממ אני שמעתי שיש תאריכים..חח 7-14 באוגוסט חברה שלי אמרה לי את התאריכים אז אם מישהו יודע אחרת אז שיגיד..חח
ר רומנטיקן מדופלם New member 12/6/07 #56 עוד לא בינתיים ידוע רק על תאריך אחד-ה 8.8 הופעה משותפת של קרן פלס ואריק ברמן
ה האגוש New member 11/6/07 #25 תודה :] "השנה יקיים עברי לידר, ותיק הזמרים בכפר, מופע זריחה ייחודי שתוכנן במיוחד עבור כפר המוזיקה. לידר יחל בקרוב בחזרות מיוחדות עם נגניו ואורחיו לקראת המופע. " אר? הופעה אחרונה בהאנגר, ואז הופעה אחרונה אחרונה בפסנתר, ועכשיו זה? מה יהיה?
תודה :] "השנה יקיים עברי לידר, ותיק הזמרים בכפר, מופע זריחה ייחודי שתוכנן במיוחד עבור כפר המוזיקה. לידר יחל בקרוב בחזרות מיוחדות עם נגניו ואורחיו לקראת המופע. " אר? הופעה אחרונה בהאנגר, ואז הופעה אחרונה אחרונה בפסנתר, ועכשיו זה? מה יהיה?
D dabnir15 New member 11/6/07 #26 זה לא לא אותו סיבוב סתם כאילו זה מפתיע אותך שהוא מופיע בקולה אל תתפלאי אם הוא יופיע גם בכנס מתגייסים וכו' וכו' כל אירועי הקיץ הפתוחים
זה לא לא אותו סיבוב סתם כאילו זה מפתיע אותך שהוא מופיע בקולה אל תתפלאי אם הוא יופיע גם בכנס מתגייסים וכו' וכו' כל אירועי הקיץ הפתוחים
B bibi23 New member 11/6/07 #35 ../images/Emo207.gif ראיתי שהיה אצלך בהודעה ...בכנס מתגייסים....אתה אולי יודע באיזה תאריך יהיה הכנס???
../images/Emo207.gif ראיתי שהיה אצלך בהודעה ...בכנס מתגייסים....אתה אולי יודע באיזה תאריך יהיה הכנס???
מ מורביט New member 11/6/07 #29 תודה../images/Emo140.gif איף, לא אוהבת מופעי זריחה אבל בכל זאת נראה לי שהיהי מגניב.. השילוב בין רן לעברי יכול להיות ממש אחלה. הזמן יגיד כנראה
תודה../images/Emo140.gif איף, לא אוהבת מופעי זריחה אבל בכל זאת נראה לי שהיהי מגניב.. השילוב בין רן לעברי יכול להיות ממש אחלה. הזמן יגיד כנראה
מ מורביט New member 11/6/07 #32 עוד כתבה בנושא../images/Emo26.gif http://www.eonline.co.il/content.asp?id=34496&sid=75