ניצנים

moshe alfasi

New member
כרטיס להופעה של מוק ומוש בניצנים...

אוקיי, אז קודם כל, זאת לא עוד הודעת ספסרות, אני פשוט מחפש בנרות כרטיס להופעה הזאת!!! אז... מי שמוכר שפשוט יכנס אליי לאייסי... תודה! 274228589

ToLaOwN

New member
מיכל היפנוטיק כפרה עלייך

ממי בחייאת ראבאק אני חייב כרטיסיםלכפר המוזיקה ולא עולה כלום באינטרנט! לא האתר של כפר המוזיקה ולא האתר של ערוץ 24 אני אובד עצות ומורט שערות!!! וואאאהההה

mayan d11

New member
יש לי כרטיסים מי שרוצה ../images/Emo179.gif

אביב גפן היהודים עברי לידר משינה מוקי

idk

New member
אי אפשר יותר להזמין כרטיסים..

אבל את יכולה להיכנס לקומונה של הכפר בתפוז, מוכרים שמה

idk

New member
ממש לא נכון..

שנה שעברה בחמישים זה התחיל... והיו מספיק קונים.. ותאכלס זה שווה.. רק על הופעות כאלה אנשים משלמים ברגיל גם 100 שקל.. אז ליום שלם בכפר הזה זה שווה מאוד (ודרך אגב כרטיסים לכוכב נולד רצו ב150 שקל בכיף, אבל זה בגלל כל הפקצות וכאלה שמכורות לזה..)

...

אני גם מכרתי... ב-20 כי זה באמת עבודה די מבאסת האיסוף ולהכניס לאינטרנט... אבל ראסמי לא צריך לקחת על זה יותר מידי.... זו דעתי לא אמרתי שאין כאלה שמוכרים בהרבה... אני בטוחה בזה, בדיוק בגלל זה אני מזהירה להוריד אותם... כי זה פשוט מצחיק... שמעתי על חבר'ה שהגיעו ל-2000 שקל רווחים על זה שהם אספו 500 פקקים.... מעצבן אותי ש-2000 שקל זה בקושי מה שאני עושה בחודש של קריעת תחת בעבודה... אבל בקטנה כל אחד שיעשה מה בראש שלו גם לגביי המוכרים וגם לגביי הקונים:)) העיקר שכולם מרוצים ויהנו בניצנים

המקום של ההודעה הזאת שייך למסרים

כתבתי לך בקומונה שלצערי אין לי עוד כרטיסים כשבאנו לקנות ספייר כבר נגמרו מצטערת, אם אני אדע משהו אני אגיד לך

אני כמובן:)

אשתדל לקחת את שלי, ואם לא אני אדאג שיהיה למישהו מהחברים. זה התמונות הכי הכי יפות על הים כמה ימים...

M C A

New member
חוכך בדעתי...

כי יש הרבה מה לצלם אבל זה גם לקחת סיכון ענק שהמצלמה תידפק/ תישבר/ תיגנב...

idk

New member
../images/Emo41.gif עצה ידידודית../images/Emo26.gif

מצלמה חד-פעמית.

אממ מי שבא לכמה ימים

אני מציעה להביא מצלמה, ומקסימום אם לא מכניסים לכם אז לשים בשמירת חפצים ולפחות את החברה לצלם, בחוץ:))

אתם מדברים על מצלמה רגילה או וידיאו

כי המ. לא יודעת :\ לא נראה לי שאני אביא. מפחדת עליה. אבל אם כבר אז מה שווה רגילה, הכי כיף ווידיאו.

י ר ד נ י

New member
אופקקק

הסתדרת?? פשוט כתבתי לך את ההודעה מתוך שינה ולא החזרת לי תשובה...

אני מביאה מצלמה!

דיגיטלית שהיא גם וידאו!.. והולכת לצלםם והרבהה!!! אאאהה מוקיי חח איך כבר בא ליי!!

למעלה