ניצנים שלי VOL2

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
ניצנים שלי VOL2

הקדמה- אחרי יום האתמול בו נהניתי מההופעה של שלום חנוך חרף הציפיות הנמוכות שהיו לי מן ההופעה, הגיעה אחד בימי השיא בשבילי בפסטיבל הופעה של ה-ל-ה-ק-ה ה-ג-ד-ו-ל-ה משינהההההה.. מלא התרגשות יצאתי לכיוון הפארק עם הרכב קצת שונה מאתמול יחד עם שני חברים ללא כרטיס ביד שניסו את מזלם בקניית כרטיס מספסרים. מסתבר שהספסרים עושים את עבודתם נאמנה. מחיר כרטיס בשוק הספסרות הממוצע אתמול נע בין 50 ש"ח אותו השגנו בפרוטקציה לידידה אחת עד ל120 ואפילו 150 ש"ח לכרטיס בסוף חבר שלי השיג ב70 ההופעות- עזבו אותכם מכל ההקדמות באנו לפה כדי לשמוע מוזיקה ולא סתם מוזיקה אלא מוזיקה טובה!. אתמול בניגוד ליום קודם התקשתי בהתחלה למצוא מקום טוב בקדמת הבמה ככה שאת ההופעה של מוקי ראיתי במרחק של 25-30 ראשים מהבמה. מוקי (יא מן) די פתח את ההופע שלצידו שתי בחורות אתיופיות עם קול לא רע כקולות ליווי עם השיר "לא רואה ממטר" בהמשך מוקי שר גם את "ילדה סוכר" "כולם מדברים על שלום" בביצוע יפיפה "מקצה לקצה" את " "רק תגידי לי" בPREVIEW לאיחוד של שבק ס' ובשיר חדש מבית שב"ק מיוזיק שהיה נשמע לי כגרסת לייט לתזיזי את הישבן של הישראלים. עכשיו כמה הערות לגבי ההופעה עצמה0 ההופעה כמו שאתם מבינים הייתה קצרה מאוד אולי קצרה מדי מה שלא הפיע לקהל לצעוק באמצע ההופעה בשמה של הלהקה האלמונית שאמורה להופיע אחלרי מוקי. מוקי לא התרגש והשיב הערה לקהל. "אם זאת לא הייתה משינה הלהקה שאמורה להופיע אחריי אבל היות שזאת משינה אני לא נעלב" ואז הקהל המובך כמעה החזיר למוקי בקריאות קצובות מ-ו-ק-י, מ-ו-ק-י. דבר נוסף שקקצת הפריע לי היה השילוב של הקהל במופע, זה לא שהקהל היה אדיש לשירים של מוקי אבל עם קצת יותר מעורבות זה היה יכול להיות יותר טוב..סיכום מופע ציון 7+ ועכשיו לדבר האמיתי מ-ש-י-נ-ה- אחרי 20 דק' של המתנה בין ההופעות משינה עלו לבמה. הקהל באקסטזה ידיים למעלה צעות,שריקות חוויה פשוט מדהימה משינה פתחו עם משהו קטן וטוב אחר כך את באה לבקר ועוד ועוד ועוד כל הלהיטים כולל גם לא להיטים שקשה לי לספור כל מה שהמילה משינה מזכירה לכם היה אתמול על הבמה, אט אט הצלחתי להתקרב לבמה ובעלייה של דני סנדרסון כר הרגשתי את הזיעה של אלו שנגעו בבמה. דני עלה ושר את זה הכל בשבילך שיר הגלשן הורה האחזות(לשיר הזה הוא 'קרא שירה בציבור) אל"כ משינה המשיכו להופיע יובל בנאי והלהקה הזכירו ימים עבר הוא עם אנרגיה מטורפת על הבמה,הרבה דיאלוגים עם הקהל הדר אחד שהסתיים בשיר של מוקי בו יובל משתתף "האדמה בוכה),איניגודין עם מוקי ובסוף ריקוד המכונה תחזור תחזור ולבסוף האו או או המפורסם של הרכבת לקהיר..בקיצור מי שלא בא הפסיד!! ציון מופע 11 מתוך 8 לסיכום- חזרנו הבייתה ב4 מרוצים עד הגג.ה היום יום חופש מניצנים אני אשאיר את סאבלימינאל חבורה האינטיליגנטית שבעמנו עליי זה גדול מדי.. נתראה ביום רביעי באביב גפן ועברי לידר

שלמונזה

New member
אחרי מקו"ט משינה שרו את ../images/Emo168.gif

שלג צח... את באה לבקר היה הרבה זמן אח"כ
ובסוף ההופעה הסדר היה תחזור תחזור ריקוד המכונה ובסוף רכבת לילה ולא כמו שציינת... סתם בשביל הידע
אבל היתה הופעה ענקית!

lbz

New member
וואלה נכון מקבל את ההערה..צודק

יכול להיות שבין רצף השירים התבלבתי קצת..

lbz

New member
אה את בת??? סליחה..

תמיד צודקת?!?!?! סליחה!??!?! חחח

הייתה הופעה כ"כ טובה../images/Emo176.gif

בין הטובות של משינה!
השילוב בין דני סנדרסון למשינה היה באמת מושלם!
וגם כמובן שהם שרו עם מוקי ופילוני את ---~~אניגודין~~---

Marinaya

New member
נו, דני סנדרסון...

נו, דני סנדרסון מחזיק מופע לבד, מדהים, משינה וכל אחד אחר שיגהצו לו שרוכים של נעליים.

מי שלא היה אתמול- חבל לו על הזמן!

איזה הופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאווווווווו!!!!!!!!! אפילו שעמדתי בשורה האחרונה במדרגות, כי לא היה לי ממש חשק לעמוד מקדימה, ולהדחף ולהזיע, רקדתי, שרתי, וצעקתי, והיה כיף! משינה דפקו אחלה הופעה (אני לא אזכיר אפילו את מוקי והפילפילון שעלה איתו), וגם דני'לה, למרות שאיכזב אותי שהוא שר רק 4 שירים! ועזבו אותכם רגע ממשינה-
יהושע
נתנו גם כן אחלה הופעה! לשם שינוי הקהל השתתף, ונתן בדרבוקות בשיר "מתנדנד ונופל"
. היה אחלה, היה סבבה, היה פיצוץ, כולם נהנו, חוץ מאיזה ערס אחד שעיצבן אותי, בשיר "כמה זה קשה" אמר "כמה זה קשה לשמוע אותך" (על יהושע כאילו)... לא נורא! בכלל, הכפר עלה על הציפיות שלי בהרבה. למרות שאני שונאת ללכת על חול, היה לי כיף. שרפתי יותר משעתיים רק בלשבת מול הים ולהסתכל בו, ולקבל זרמים של מים מהגלים.... אוף, אני רוצה עוד הופעה!!!!!!!!!!!!!

לא.. לא יותר מדי.

פשוט... לא היה לי 45 ש"ח בשביל זה... בקושי היה לי ת'סכום הזה בשביל "להתפרע" על אוכל...

אני איתך!

פשוט הופעה מעולההההההההה אין לי מילים! הייתי שורה שלישית! היתה אחת שהתעצבנה שדחפו אותה אז היא נתנה למישו ביס
ההופעה היתה פשוט מעולה! באיחור אמנם די גדול אבל היה שווה כל שניייה!!! אני מקווה שאני זוכה בכרטיס להופעה שלהם ב16.8!

A N I g M A

New member
אהמ

אני כנראה אהיה שם מחר, בעברי :) אז מי שבא - מוזמן לפנות אלי במסרים. אולי נתראה.

יש לי כרטיס,

אבל אין לי עם מי ללכת, וגם החלטתי לחסוך כסף כדי ללכת להופעה של חמי'לה וחברים ב12...

י ה ל ו

New member
אני שונאת את כולם פה!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

נמאס לי!!! אתם מכאיבים לי בפצע פתוח!!! אני מתה ללכת להופעה של חמי, יהלי, שחר, ירמי וכולם- אבל אנ'לא יכולה כי אין לי כרטיס ואין לי איך להגיע עם מי ללכת וכדומה!!! אווווווווווווף סתם, לא שונאת אותכם רק מקנאה.

י ה ל ו

New member
החביבות...אח..החביבות...

מצטערת על הקנאה כפרע, אבל אני יותר מדיי מתוסכלת...
I LOVE חמי'לה/יהלי/שחר/ירמי/יוני וכולם!!!! אבל... אני לא אראה אותם, ואתם כן
טוב, לפחות מישהו נהנה

למעלה