ניצנים חוזר ובענק

jako1234

New member
סוף סוף זה חוזר!!!

אחרי שנה הפסקה בגלל המלחה משינה ניצנים...אך איפה אווירת הדציבלים.... איפה החבר'ה הותיקים שעשו מפגש בניצנים... אפילו אבישי כבר לא פה..(הג'ינג'י הבלתי מעורער)

emperor28

New member
חחח אני פה

אבל אני לא חושב שיש מצב כלשהו שאהיה באחד מהימים האלה אולי איךשהו ביום חמישי כלשהו אבל תהנו שם ואני לא אשכח ת3 שנים עם קוקה קולה האלה היה מדהים חחח ואולי בעתיד שוב אגיע מי יודע :)

יש כמה מופעים מיוחדים

שילובים יפים: סינרגיה+פורטיס נינט+ביט 69 צביקה פיק מארח את אמיר פיי גוטמן עברי לידר במופע זריחה מארח את רן דנקר קרן פלס ואריק ברמן במופע משותף משינה יהיו לבד

almog 1

New member
שתי שאלות

1. עם מי מופיעים בית הבובות ועם מי מופיע אביב גפן? 2. הדרך היחידה להשיג כרטיסים זה עם הפקקים? כי אני רוצה להיות גם בהופעה של משינה גם בסינרגיה גם בבית הבובות וגם באביב גפן ככה שבטח אני יצטרך פקקים בכמויות כמו לא יודע מה אז תסבירו לי איך זה הולך. תודה רבה

אביב גפן מופיע עם איזה בחורה בשם אלכס

2)חלק אומרים שזה עם פקקים וחלק אומרים שצריך פשוט להרשם עם הפלאפון. אני בכל אופן,עדיין לא נתקלתי בדציבלים השנה

roi19881

New member
אנשים פתחתי קומונה לכפר המוזיקה 2007

זוכרים אותי?
אני ניהלתי את הקומונה של כפר המוזיקה 2006. אז הנה זה חוזר..

ben4ever

New member
וואו,זה בהחלט הולך להיות....

רע במיוחד. רק המחשבה על הופעה משותפת של אריק ברמן וקרן פלס גורמות לי לפרכס ממנת יתר של קיטש ופלצנות. אבל היי, אם אבישי בא למשינה,אז קיבינימט גם אני בא. ילד כאפות שכמותך

emperor28

New member
חחחח

כן ימפקיר ברעננה לא היית מסוגל להשאר למשינה בשורה 1 חחחחחחחחח, אפילו שתודה שפינית לי תמקום :) אמממ היום בדיוק חשבתי אם לקחת חופש למטרה של משינה אבל אני עוד מתלבט בגדול... יש זמן אבל ויש דציבלים מקודם או שאיפסו?

למעלה