ניצנוצים

ניצנוצים

שלום חבר'ה אני בעיצומה של משמרת ערב שמסתיימת עוד 50 דקות ויש לי שאלה אליכם מה אתם עושים אם יש איתכם איזה עובד מסוים שמנצנץ כל הזמן? (מנצנץ, לאלה שלא יודעים, זה אחד שנמרח כל הזמן, פה הולך לשירותים, לעשן, לאכול וככה לעתים מאד תכופות) זה לא מרגיז אתכם? אותי זה מאד מעצבן, זה תכל'ס דופק אותך כשאתה נתקע עם העבודה והבנאדם הזה מתמרח... האם תעירו לו/ תעשו משהו בנידון?

יש אחת כזאת בצוות שלי-

כל היום מרשה לעצמה להסתובב ולוקחת הפסקות על ימין ועל שמאל, אבל אני פשוט כל כך לא סובלת אותה שאני לא מדברת איתה בכלל ככה שאני לא מעירה לה על זה. הבנות האחרות בצוות שלי לעומת זאת- הן דווקא חברות שלה, אבל כשהן רואות שהיא מחפפת אז לפעמים הן מעירות לה

מותר לי

New member
נעיר (זה דופק את כולם!)

ואם ההערות לא יעזרו נפנה לאחראים מעלינו (כל דרג שלא יהיה...) נצנץ דופק את כולנו, לא רק אחד מאיתנו. (ובגלל אחד כזה אנחנו עלולים לצאת הביתה חצי שעה יותר מאוחר!! לא לוקחים סיכון...)

Mip Mip

New member
בד"כ אני מנסה להפעיל אנשים כאלה

לתת להם משימות, לטפל בדברים וכו' עובד הכי טוב ואם זה לא עוזר- אז אפשר גם להעיר

אני לא יודעת עד כמה זה נעים להעיר

או ללכת לאחראי, בכל זאת זה חבר לעבודה שברוב הזמן היחסים איתו הם די נחמדים. ללכת לאחראי זה כמו ללכת להלשין למורה... למרות שזה באמת דופק את כולנו.

מותר לי

New member
אין לא נעים!

ואם הרמזים שלך לא עוזרים אז לכי לאחראי! לא בקטע של תלונה או הלשנה, אלא בקטע של "תפעיל אותה"... מה לעשות, לאחראים יש קצת יותר כח...
ואם את בכל זאת לא רוצה להזכיר שמות, תמיד את יכולה לדבר על "תופעה שנמצאת אצל כמה עובדים" אצלנו זה תמיד עוזר, האחראי מעלה את הנושא בתדריך, מיישר קו, ואף אחד לא יכול עכשיו להגיד "לא ידעתי" וכו'...

למעלה