ניצן

darksideonline

New member
ניצן

קיים כזה דבר שנקרא ערב משינה והוא מתבצע אחת לשנה באבולהלה וכך זה יתקיים באוקטובר הקרוב כמו שנה שעברה והם מזמינים כל מי שרוצה לבוא,וכמובן שאם משהו מוכן לנדב את דירתו אני אהיה מוכן להשקיע
בכל שאר הדברים

שלמונזה

New member
היית רוצה ../images/Emo6.gif

הם הכוונה לאבלולה הפקות!!! אני מודעת לזה רק משנה שעברה... כל שנה ב- 12.10 הם (כנראה) עושים הפקה כזו, ואני משאירה לכם קישור שתבינו במה מדובר! ולא ידעתי שזה פתוח לציבור הרחב... שלמונזה
(איזה אייקון מגניב!!!)

PiChuL

New member
שאלה

12.10 זה לא התאריך שהיה בו את ההופעת פרידה?

נראה לי שזו הנקודה...

את יודעת, בד"כ מציינים יום לזכר מישהו שנהרג (חס וחלילה), או במקרה שלנו להקה שהתפרקה, ביום שהיא התפרקה...

שלמונזה

New member
12.10.95 ../images/Emo7.gif

פארק הירקון להקת משינה במופע האחרון בהחלט!!! איזה יום... אתם מאמינים שעברו כבר 1/2 6 שנים מאז???
מ ש י נ ה

יופי!../images/Emo45.gif אבל זה עוד המוון זמן....

זה עוד כמה חודשים!
איפה זה בדיוק? וגם, לדעתי צריך לעשות משהו משלנו! לא של אבולהלה. לא שיש לי התנגדות לזה, כל משהו שקשור למשינה אני אבוא, אבל... נו אני מניחה שהבנתם אותי!
איזה חרא שאחרי ל"ג בעומר ייקחו את האייקון הזה ממני! בינתיים, כמו שלמונזה, אני מאמצת אותו!!!!
לנצח!

Mashina Girl

New member
ניצן..

למה שיקחו לך את האייקון הזה אחרי ל"ג בעומר?! יעני את ה-
?! לאב,צ´ולי.

הם תמיד עושים את זה../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

לא שמת לב, שנגיד מתי שהיה את פסח אז היה אייקונים של פירמידות ומטוס ומצה, והופ, פסח נגמר וככה גם האייקון הולך לו?
מה ייקרה כשל"ג בעומר ייגמר?!?! זה קונספירציה נגדי, אני אומרת לך
עד שכבר יש אייקון שאני באמת אוהבת, לוקחים אותו
Nitzan

Mashina Girl

New member
אשכרה צודקת..איזה אאוצ´י..

מעצבן לאללה... יו...אני אוהבת את ה
...איזה מאמי... חח..ואז מישהו יספר כאן על המדורה שלו ויגיד.. ישבנו ב
,הבאנו גם
כדי להכין
טעים...[איכס..] כמובן שהבאנו
כדי להכין את הבשר ה
ואת ה
*יאמממ* [יאק..חוץ מהמרשמלו והתפוח אדמה....הבשר איכה]. הבאנו גם
שרנו שירים ונהננו לאללה
[חי..איזה מדורה מאגניבה...]. כתפארת מדינת ישראל
. חח עזבי התפגרתי.. אה ותראי מה מצאתי לך -
[ואני מנסה שניה משהו,אולי בכ"ז נשאר הקוד של האייקון - |מצה| ..מעניין אם הצליח..] טוב,שיהיה טוב,ושלא יקחו לנו ת´
המאגניבה.. לאב,צ´ולי

תגידי מה עובר עלייך../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

סתם דווקא רעיון נחמד הבאת פה, למרות שהאייקונים קצת עשו לי כאב ראש... איך הצלחת את האייקון עם המטוס?!?!

Weird Eyal 21

New member
אהההההה

אני מוכן לעשות בדירה שלי ערב משינה זה עם חבריי הלהקה? מפריע שזה יהיה בחיפה? אני רוצה פרטים כי כולנו בבית חולים על משינה

למעלה