ניצן!

Mashina Girl

New member
ניצן!../images/Emo22.gif

היי, כמה שאלות לי אליך: איפה את לומדת? ו...מממ מתי אמרת שיש לך מימולדת?! ד"א אני בבית דגן ולומדת במקווה ישראל בחולון. מחכה לתשובה. משינה גירל

את במקווה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

רגע רגע רגע
קודם כל- מי את?!?!?! זאת אומרת, איך קוראים לך? עכשיו אני באמת בהלם. אנחנו באותו ביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאיזה שכבה וכיתה את? ז´? ח´? ט´? ואיך זה שאני לא מכירה אותך? ואולי בעצם אני כן מכירה אותך? אני מחולון והיום הולדת שלי הוא בשישי לאפריל, יום לפני שחוזרים לביצפר.
ד"א אני מח2. ואני מתקשה להאמין. איך זה יכול להיות? צירוף מקרים מוזר? או שאולי את עובדת עליי? טוב בכל אופן תעני לי מהר אני מתה מסקרנות!

moonlight princess

שניה... אתן במקווה?!?!? יש למישהי מכן מחנכת בשם אילנה?? ו.. איך זה שלא שמענו עליכן.. מי שמבית דגון מכירה את סם ואחותו?@??@? מחכים לתשובות!!!!!!!!!!!!1

Mashina Girl

New member
ואאאייי...

אני ליזה..מח3..ואם את ניצן מח2...ברור שאני מכירה אותך!! חברה של קיקין וסיגל?! ואילנה היא מחנכת של ח´4.. אני מבית-דגן ולא מכירה את סם..אבל מי זו אחותו?? ומזל טוב!! אז נראה אותך כבר בביצפר.. :).. משינה גירל.

חחח...:)

איזה קטע. איזה כיף לי!!!! עוד מעריצי משינה בשכבתי! יש! טוב נתראה כבר בביצפר! חופש נעים! :)

אילנה היא המחנכת של ח4

אני בח2... מאיזה שכבה אתם בכלל? לא מכירה את סם. מי זאת אחותו?
ומי אתם? איך זה שפתאום אנשים מהפורום הם ממקווה? אתם עובדים עליי או משהו

שלמונזה

New member
אכפת לכם?????

לעשות פורום לעצמכם או משהו??? נו באמת מה הפכנו לפורום הכרויות? עם הכרתם משיהו דרך הפורום, סבהה תנהלו את השיחות האלה במסרים!!!!!!!

סליחה..... אבל......

נו תנו לנו להתלהב קצת בהתחלה!!!!!!! דברים כאלה לא קורים כל יום. אז אנחנו מתלהבות. קורה.

למעלה