ניצן שלי בת 3

ניצן שלי בת 3 ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ילדה יפה ומתוקה שלי היום את בת שלוש
היום אמרתי לאיש " לפני שלוש שנים אלוקים שלח לנו מלאך יפה וטהור, תכול עניים ואור בנשמה " וואי איך שהזמן עובר ,... כל פעם אני נפעמת מהילדה שלי מחדש ורוצה לצעוק לכל העולם "היא שלי היא שלי " כמבחינתי לנשק ולחבק אותה כל בוקר זה הדבר הכי עילאי שאני חווה . כי בתור אחת שמבלה הרבה (לצערי ) בבתי חולי) כל יום כזה הוא יום מיוחד . מה נאחל לך ילדה יפה ומתוקה שלי, שתמיד יהיה לך אור בכניים וחיוך גדול עדדדדדדדד לב השמים. שתפגישי אנשים טובים בדרך , שיעשירו אותך ויוסיפו לחייך עוד סיבה לחייך ולהיות מאושרת כמובן הרבה בריאות , טפו טפו חמסה חמסה ושתמיד תדעי שאמא ואבא אוהבים אותך , ותמיד נהיה שם בשבילך .ושלעולם לא תרגישי לבד . אוהבת אותך אוצר שלי , אמא

לבנה123

New member
מזל טוב!

שלוש שנים - איך זה עובר מהר אצל אחרים... רק אושר ובריאות.

יופיופ6

New member
מזל טוב לניצן היקרה והמתוקה

אני כל כך שמחה שהייתה לי הזכות לראות אותה (בסופ"ש בצפון). יום הולדת שמח לילדה שהיא לא רק יפיפיה
אלא גם חברותית, חייכנית, חכמה ועדינה. ילדה מדהימה. רואים שהיא מסבה כל כך הרבה נחת ואושר.

chompi1

New member
מזל טוב לניצן ../images/Emo65.gif

כתבת כל יפה ומרגש, ואני מצטרפת לכל הברכות. הרבה מזל טוב לפרח שלכם, שתמשיך לגדול ולפרוח ולהיות הילדה הכי יפה בגן. המון בריאות, אושר ואהבה תמיד. וגם להורים המאושרים הרבה אושר ונחת מהילדה המדהימה שלכם. שתמשיכו להיות משפחה נפלאה ושמחה. ומה עם תמונות? לא מגיע לנו גם להנות? מזל טוב
מזל טוב

1ויוי

New member
אז גם הכלה שלי מזל גדי?

חפש מישהי עם מזל ואופי כמו של אמא שלו :) מזל טוב למלאכית תכולת העין עם הצחוק המזויף הכי מצחיק שיש נשיקות גם מיהלי שנוחר עכשו ובטח חולם עליה.

anguly

New member
מזל טוב לניצן המקסימה../images/Emo13.gif

המילים החמות של אמא שלך ריגשו אותי מאד! מאחלת לך המון אושר בריאות ושמחת חיים!

למעלה