ניצלוש

Smiled

New member
זה...

bafeta זה ראשי תיבות של משהו... בעברית זה טקס הפרסים הבריטי זה עכשיו בערוץ E והמראיינת (רובי וואקס) אמרה שהיא מאוד מתרגשת לפגוש את ג'וני אז כנראה שיראיינו גם אותו... יאללה פתחו טלוויזיה! צ'אוו

Smiled

New member
ג'וני איכזב

הוא לא הגיע לטקס הבאפטא (bafta) בכל מקרה למי שרוצה לראות שידור חוזר (דיברו עליו הרבה) יש ביום שני ב19:05. דרך אגב, לג'וני יש קשר כלשהו לגראמי, מה זה בכלל גראמי? (חח סליחה על הבורות)... צ'אוו

aniviel

New member
יש את הטקס בשידור חי ב...

BBC PRIME ג'וני לא הגיע? חבל. אני מקווה שWALLFLOWER אבל שם וראתה לפחות כמה פרצופים. תפסתי בקהל בשניה שראיתי את ליאונרדו דיקפריו, קיאנו ריבס, פירס ברוסנן ואני חושבת שגם את שון פן.

aniviel

New member
יאאאאאאאאאא

כריסטיאן סלייטר והראו את מק'קנזי בקהל, איזה חמודים הם שניהם חח הצחיק אותי ששאלתי בהתלהבות את מק'קנזי אם הוא נהנה בFINDING NEVERLAND (כי ראיתי שהוא הגיע לבכורה ופגשתי אותו יומיים אחר כך בערך), והוא אמר שזה אחלה סרט ושאל אם כבר ראיתי אז אמרתי שעדיין לא... והצחיק אותי כשראיתי את הסרט לגלות שהוא בכלל משחק שם ולא ידעתי!

aniviel

New member
CHARLIE!!!!!!

צ'ארלי לקח על שמש נצחית!! יאיייייייי

יאאאאאאאא!!! ../images/Emo54.gif

אז לשם היא טסה?!?! איזה מאגניבבב!!! כאילו, אפילו שג'וני דפ לא הגיע, שאני בטוחה שזאת אכזבה קשה בשבילה למקרה שהיא לא ידעה את זה, יש בטח עוד שחקנים מגניבים!! איך היא בכלל הגיעה לשם!?!?

aniviel

New member
BAFTA

BRITISH ACADEMY OF FILM AND TELEVISION AWARDS יענו האוסקר הבריטי

Runaway Train

New member
מהההההההה מסכנההההההה

WALLFLOWER ידעה שהוא לא יגיעעעעע??? הייתי מתאבדת זה כמו שהגעתי עד למוזיאון של דאלי והוא היה סגור.רק פי 50000 מיליון כאב על זה.

WallFlower

New member
חחחחחחחחח לא ידעתי! זה היה מבאס,

אבל היה כיף בכל מקרה, גשם, ברד אנד אלל... וקיבלנו חתימה של כריסטיאן סלייטר, שהיה ממש נשמה וחתם לכולםםםםם, אנחנו היינו מאחורי הגדרות ששמו כדי לעשות כביש, מטרים רחוקים וארוכים מהשטיח האדום והוא בכל זאת בא וחתם לכולם... זה היה מצחיק - אני אומרת לו כזה "כריסטיאן! אי קאיים אלל דה ואי פרום יזראל!" (
אח"כ זה גם היה "ג'ולייט/פירס/הלן/ליאו! אי קאיים אלל דה ואי פרום יזראל" אבל זה לא עבד...ניסינו גם "אלל דה ואי פרום יזראל ויט' דה ואר אנד דה קאמלס" - לא נחלנו הצלחות מיוחדת) והוא מרים את הפרצוף שלו מהמחברת שלי, מרים גבה ואומר "woha" חחחחחחחחחח זה היה טוב אה, וגם קיבלתי חתימה של הבחור השיכור מאחורי שהתעקש שאני מאפרה...אבל אני משוכנעת שהייתה איפשהו מצלמה נסתרת ובקרוב אני אהיה הבדיחה הפרטית של הממלכה המאוחדת. האנשים מהאינפרומיישן שם לא משהו. הם אמרו לנו להגיע ב15:00 -16:00, הגענו בשתיים ומשהו ולא היה מקום לזוז... בדיוק קמתי הרגע והיה את הבאפטה בE! ורובי ואקס אמרה שהיא ממש מתרגשת לפגוש את ג'וני דפ ויאדה יאדה...אז היינו שתי גברות אומללות בלילה ההוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:( אבל לא נורא, העיקר שבכל מקרה

היית בלונדון וזה תמיד הדבר הכי כיפי בעולם והיה לך כיף. את וג'וני עוד תפגשו מתי שהוא. אני בטוחה בזה. עכשיו רק צריך להשיג הזמנה לאוסקר

יאאאאאאא *מקנאה* ../images/Emo54.gif

איזה כיף לךךךך!!!! מי זה כריסטיאן סלייטר? השם שלו ממש ממש מש מוכר לי שזה מעצבן! וחוצמזה, הכל נשמע חוויה ענקית!!! גמני רוצה! איך הגעת לשם בכלל?.. שמחה שנהנית

aniviel

New member
יאאאא ../images/Emo6.gif

עם כל החרא שהיה, תודי שהיה חוויה
ואמרתי לך שאת צריכה ללכת בבוקר!
וכריסטיאן, כפרות עליו!! תמיד מחוץ לדלת של ההצגה בה הוא היה, הוא היה עוצר לחתום, גם אם לא היה לו זמן חח הוא כזה פוצון

WallFlower

New member
אנשים ישנו שם! זה מטורף!

מי אמר שהיה חרא? היה ממש כיף! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי עושה את זה כל יום...חוץ מהקטע של הבחור השיכור...שהיה די מצחיק אבל לא יותר מזה היו שם בחור ובחורה ועוד בחור שלא זיהיתי ודווקא היו נחמדים וחילקו המון חתימות... ואורנג' הביאו לנו מעילי גשם ושקיות מתחממות כאלה כי הם נחמדים....

aniviel

New member
חיח ../images/Emo6.gif

אני תמיד מבקשת חתימות גם מהבלתי מזוהים, YOU NEVER KNOW... יום יבוא והם יהיו "הדבר החם הבא" חח
יאא.. קרועים האורנג' האלה

Runaway Train

New member
חח מהה רגע איך כל זה מתקשר לאורנג'?

לכמה זמן הלכת לשם?? זכית בזה או משו? מה הפסדתי?

למעלה