במסגרת נדודי כיתום מתבגר המחפש תמיכה הגעתי גם לפה ידעתי שלא אוכל להשתלב במאת האחוזים אבל צאנס צריך לתת. מה אומר ומה אדבר כנראה שהיתי לצנינים בעיני כמה מכן שאף טרחו
למה ששועל כותב ותחשבו על כך שהיה יכול להיות אחינו. אני מבינה שהוא בן וששם הפורום הוא בנות ללא אם,אבל היות והוא זקוק לנו וביקש בואו נפתח את הלב ונהיה פה בשבילו. תודה עופרה.
לתקן חלק מהודעותי ונתנו לי הקטןאת ההרגשה של חתול הנמצא במפתן הבית ביום סער מה חבל שאדם המשתין בעמידה לא אמור להיות שיך בגלל האנטומיזם שלו ולא להתיחס לנשמה המדממת שלו.ניצחתם אני פורש
מאוד לא נכון הרגשתך,אולי לא התיחסתי אבל ממש בלי כל כוונה כי גם לי יש בעיות ואני טרודה,אתה מאוד רצוי פה ואני מקווה שתישאר ואתה מוזמן לשאול שאלות ואני תקווה שאענה לך. שוב אני ממש מבקשת שתשאר כי כואב לי בלב על מה שאתה עובר,ואין שוםפ קשר לזה שאתה בן ולא בת. אנא שקול שוב את פרישתך מקווה לתשובה חיובית ושתמצא פה בית חם עופרה
קראתי את דבריך (כולם...) ורוצה לענות לך. הפורום אכן הוקם לבנות ללא אם כי כפי שכבר נענית, ישנם מאפיינים בענין הקשר שבין בנות לאמהותיהן, שאינם קיימים אולי בין בנים לאמהותיהם. אובדן אם ואב קשים וכואבים לשני המינים - וצר לי על האובדן הכפול והקשה עד מאוד שלך - אך בכל זאת קיימים הבדלים ולא רק באובדן אלא בכל ענין... רוצה לציין שאני אם ל 2 בנים דווקא...ואולי לא האנטומיה בלבד היא הקובעת אלא מאפיינים אחרים והמכלול כולו... אבל אם נעים לך ואם מעניין לך בינינו אתה מוזמן בכל לב להשאר עימנו ונשמח לעזור לתמוך ולעודד במידת האפשר. ו... אין סיבה ממשית להתרגז או להפגע אין זה אישי כלפיך