ניצחתי בבחירות....

ShmupyGirl

New member
ניצחתי בבחירות....

היי לכן בננות זוכרות שנשאל פה מה הן השאיפות שלנו? אז אני רשמתי שאני הכי רוצה להיבחר בבחירות במועצת תלמידים עירונית ת"א - יפו. אח"כ אמרתי שאני כבר לא רוצה בגלל סיבות פנימיות של המועצה. ויום לפני זה שיכנעו אותי להתמודד אז עשיתי זאת. התמודדתי... וניצחתי. הבעיה שלי היא שזה לא מזיז לי. אני נורא נורא אדישה לניצחון, האנשים במועצה כל הזמן אמרו לי מזל טוב וכל הכבוד ואני כזה "תודה" באדישות. אח"כ ידיד שלי התקשר לברך אותי (בפעם המליון לאותו ערב, כי הוא היה בבחירות) וזה ריגש אותי יותר מהניצחון עצמו. טוב לא נורא נסבול לעבוד עם הפוליטיקאי הצעיר המלכולך שנבחר ליו"ר... ונעשה המון שינויים לתלמידי העיר ת"א. יאללה יום טוב לכולם
שמופי

binba!

New member
../images/Emo49.gif!!!!!

מממממממשששש כל הכבוד!
מה זה אדישה
אם נבחרת ,כנראה שאת הכי טובה!! את חייבת לשמוח!
שירה אהההה ד"T.. איזה יום מאגניב היה לי היום! אח שלי חזר בבוקר מארה"ב אחרי 4חודשים, אז ככה שבבוקר לא הלכתי לבצפר, ומממממש שמחתי לראות אותו, אח"כ נזכרתי שביום שני יש מבחן בגיאומטריה, אז פשוט הלכתי לבצפר ב-11 , ראיתי שאני מבינה את החומר בגיאומטריה, שמחתי, ואחרי שעתיים חזרתי הביתה!
....(במקום להשאר להסטוריה) כיף לי!!

ShmupyGirl

New member
תודה

קודם כל תודה רבה אני כנראה באמת הכי טובה אם נבחרתי אבל עדיין.... אני לא מרגישה את האושר שאני אמורה להרגיש כי נבחרתי. מה לעשות...... אני שמחה בשבילך שאח שלך חזר ושהלך לך טוב במבחן
שיהיה לך המשך יום נפלאאאאא.
שמופי

מזל טוף.....

ובהצלחה....וחוצמזה אל תהיה אדישה...כאילו אני חושבת שאם אני הייתי בתפקיד כזה הייתי מזה שמחה!-אבל אני לא! ושירה...לא שמתי לב באמת?,אה...ויופי למדי אותי משהו כי אני לא יודעת כלום...! בה ביי-אביש...שחכתי בקרוב אני יהיה ב-ב´

אני חושבת....

אני חושבת שאם לא היית נבחרת בבחירות האלו, אבל כן נבחרת שנה הבאה (או אם היו עושים בחירות חוזרות....אני יודעת...?) אז היית מעריכה הרבה יותר את זה שנבחרת, ושאת טובה יותר מכולם! את תמיד צריכה לזכור להנות ולשמוח כל עוד יש לך מתי.......!!! think about thet!!!
מאוד! ענת

ShmupyGirl

New member
חשבתי על זה ו...

אני אמורה להיות עכשיו בי"ב. אין לי שנה הבאה מה גם שנה שעברה התמודדתי ולא נבחרתי לכן הייתי בטוחה שזה יהיה הדבר הכי נפלא בעולם אם אני אבחר השנה. אבל זה עבר לי... אני מאושרת מזה שנבחרתי ואני הולכת להשקיע את כל כולי במועצה ובתלמידים!!!!!! תודה
שמופי

ואוו... מזל טוב!

איזה כיף לך יש לך השפעה בתל אביב! אני בטוחה שמאות תלמידים יהנו מזה... אני מתארת לעצמי שעוד צריך ליפול לך האסימון ואני מקווה שכשזה יקרה את לא תשכחי את האנשים הקטנים ואת הורייך שהביאוך עד הלום...
טוב, מה שאני מנסה להגיד פה זה מזלטוב והמון בהצלחה!

lala182

New member
שמופי... המון מזל"ט...

שיהיה לך בהצלחה.. וכל הכבוד על זה שנבחרת... לה-לה

ShmupyGirl

New member
../images/Emo9.gif חמודים! תודה!

המון המון המון המון המון תודה!!! סוף סוף השמחה באה ואני מאושרת שיש לי את התפקיד הזה אני באמת מקווה שאני אעשה שינוי ואשפיע על מה שקורה בעיר אני מנסה לגרום לכך שנרים כמה פרוייקטים-נקווה שזה יעבוד לי! בקיצקץ המון המון המון
לכווווווווווווווווולם!
שמופי

shiri-d

New member
../images/Emo49.gif... וואי איזה כיף לך...

לדעת שאת יכולה להשפיע על מלא דברים שיקרו לנוער בתל אביב... יפה, יפה
תגידי, שמופי, שכשהיית בפורום אחרי הצלצול אז אני חושבת שסיפרת על ידיד שלך שהתגייס לצבא, או משהו כזה, זה היה את
, נכון
אז מה קרה בסוף? המון המון
ובהצלחה שירוש

ShmupyGirl

New member
זו הייתי אני וזה מה שקרה...

קודם כל תודה כן סיפרתי על ידיד שהתגייס ואני נורא התגעגעתי ... בלה ... בלה.... בכל אופן, התגברתי, אני מדברת איתו פעם בשבוע-שבועיים, אולי אני אראה אותו שבוע הבאה שהוא חוזר. אני כבר לא מתגעגעת כמו פעם. you know... זהו... עכשיו אנחנו בקשר ידידותי, וסבבה. אבל שוב יש לי את הקטע שאני מעוניינת במישהו אבל אני לא יודעת אם לספר לו או לא... אני אספר על זה ואתייעץ איתכם היום בערב... שיהיה לי יותר זמן להיות פה... אוהבת אתכן ושוב המון המון המון תודה!
שמופי

dominogrose

New member
קצת באיחור......

אבל עדיף מאוחר מבכלל לא.....
מ - ז - ל ט - ו - ב ! ! ! ! !
המון המון בהצלחה!!!!!!!
***סיון***

למעלה