ניצחתי את המערכת

קשכפית

New member
ניצחתי את המערכת

לכל המתעניינות בנוגע למה שסיפרתי שכאשר קניתי אמפולות (מנוגון) במכבי בסניף בלפור האחיות סירבו לצייד אותי במזרקים ומחטים מתאימים להזקה בבית. בהתחלה אמרו שזו הוראה של ההנהלה ואז הבנתי שכל הבנות כן מקבלות וכתבתי מכתב ובהמשך התקשרתי היום ואמרתי מה שאמרתי והוחלט בקופה לבטל את ההחלטה השרירותית שקיבל הסניף הזה וכן לתת מהיום מזרקים ומחטים. שיחקתי אותה או לא?? מה שכן עד היום עברתי 4 הפריות, אני בת 42 וללא ילדים והם לא נותנים לי עוד טופס 17 לטיפול הבא זה צריך לעבור וועדה מחדש וביקשו ממני מכתב מהרופא באסותא שיסביר למה אני עוברת תהליך של IVF או שזה סתם לטרטר אותי או שאני לא יודעת מה לא נראה לי שהם יכולים לא לאשר לי המשך טיפול. נדמה לי שעד גיל 45 צריכים לאשר. בכל אופן זה עכשיו בהליכים. סתם שתדעו הצלחה לכולן ולילה טוב קשכה

נועם@בת

New member
אין כמו מלחמה ונצחון

כדי להוביל אותך במרץ לטיפול הבא
. המדיניות שונה מקופה לקופה, אבל בעקרון אחת לשנה הם עושים איזה ועדה כדי לעשות מעקב כלשהו אחרי הטיפולים (וכדי למצוא סיבה זו או אחרת לדחות אותך
). תביאי מהרופא שלך את סיכום הטיפול האחרון, ובקשי מכתב. אם זה מה שהם רוצים, זה מה שהם יקבלו. בהצלחה נועם

אולי הם אפילו מנסים להקשות

את הדרך, בתקווה שיהיה להם מזל ותוותרי.... כאילו שיש איזו ברירה בכלל... אני יודעת שזה נוהל של מכבי. האישור הוא ל-4 IVF, ואח"כ צריך שוב פעם לבקש אישור. אבל באמת אני חושבת שמעבר ל"פיקוח ומעקב" על האישורים ל-IVF, ייתכן שהטרטור הזה נועד פשוט לרפות את ידינו. זו שיטה ידועה. כל הכבוד על המכתב ושינוי הסדרים בבלפור !!!

Big Mama 1

New member
אני בקופ" לאומית

ואני צריכה לעבור וועדה על כל טיפול. אין דבר כזה אישור לכמה טיפולים. אם הכוונ לרפות את ידי המטופלות, אז לצערי הם די מצליחים.

נוטשי

New member
לקשכפית כל הכבוד../images/Emo28.gif

שמחתי לקרוא שהצלחת שחקת אותה ב ג ד ו ל הצלחה במשימה הבאה. יום טוב ונפלא

אמאשלהם

New member
אם יש לך מכבי מגן האישור הוא ל-6

הפריות..אם אין לך אולי זה הזמן לעשות? למרות שיש לבדוק ממתי זה בתוקף לגבי הטיפולים הבאים. בעיקרון אני את אישור הועדה הראשון ל-6 (עוד לק ביקשתי נוספים) קיבלתי תוך 3 ימים כך שזה לא היה נורא...בהצלחה...

קשכפית

New member
היי בנות ותודה על התמיכה

למי שתהתה אז כן יש לי מזה שנים מכבי מגן זהב האמת חשבתי שהאישור הוא ליותר הפריות אבל בכל מקרה המצאתי להם היום את המכתב והפרופיל ההורמונלי ומחכה. אז שיהיה בהצלחה לי ולכם ולכל העולם כולו אמן לילה טוב ובוקר טוב ישראל!

למעלה