ניצחנו עם זר וחצי

RAFI THE NIGGER

New member
ניצחנו עם זר וחצי

מדהים..אני שמח הגיע לנו. מרקוביץ נהדר ו..ב4 לפברואר אנחנו בנוקיה.. מקווה שתיהיו שם כי אני כן

כמה דברים

1. לא צריך זרים כדי להצליח בליגה בארץ. מספיק שיש לנו שחקנים טובים שיודעים להילחם. 2. כל הכבוד גם לטימי באוארס. הזר הכי מושמץ בליגה שבא ועושה את העבודה בלי שום רגשי נחיתות. 3. האם שוב לקחו השופטים תפקיד במשחק? (זו שאלה רטורית כמובן) 4. מאיר טפירו שחקן גדול שתפס אתמול יום חלש. אבל זה לא סיבה לצעוק לו בוז (וגם לא העובדה שהוא כבר לא משחק אצלנו), הוא תרם להפועל המון וצריך לזכור לו את זה. אני לא אומר שמגיע לו 'אולה' על כל צעד במגרש אבל קצת כבוד מצידנו- מגיע, גם מגיע! 5. כמה ירדו על ארז מרקוביץ, איאיאיאי... 6. שוב רואים איך כלי התקשורה מתקשים לפרגן להפועל. כשבני השרון עשו קולות של קריאת תיגר, העיתונאים היו עסוקים בתחרות מי ימציא יותר סופרלטיבים לחבורה של בירנבוים. אתמול הפועל, בלי זרים, ואחרי שהיו על הקרשים השיגו את התוצאה הרצויה ועלו שלב. וכולם נאלמים דום. אני מניח שברגע הזה באמת חשוב לעבור לתחרות מי יכתוב כתב הגנה יותר טוב לוויל ביינום.

מי שירד על מרקו הוא בנזונה!

אבל טפירו?! טפירו זה היה מגיע לו! אני אמנם לא צעקתי או משהו אבל אני מסכים איתם. מאיר היה בשיא הקריירה שלו בהפועל, קפטן אהוד על כולם, זה שהוא עזב מוכיח שלא היה ראוי לזה.. בא נסכם: לא מגיע לו מינימום כבוד! אני בטוח שבכדורסל ובמיוחד בהפועל לנצח זה לא המטרה העיקרית, זה אמנם שורה תחתונה אבל לא הקובע. יש את הרבאק והעידוד של האוהדים, החום, האווירה, האהבה, טפירו זרק על זה.. (גם סתר את הראיון שלו בספורט 5 לפני שנתיים) איך אפשר לא להבין אותם..

AmiTutiT14

New member
אני לא חושבת שאני בתזונה../images/Emo6.gif

למרות שאתמול הוא הצטיין, עדיין קצת קשה לי איתו. בכל פעם שהוא מקבל כדור מתחת לסל ריק אני מפחדת מחדש, לפעמים (ולא מעט) קורה שהכדור פשוט נשמט לו מהידיים בפוזיציות לא הגיוניות בעליל עבור שחקן כדורסל ברמה שלו. אני טענתי ואני עדיין טוענת שמרקו סבבה של שחקן, אבל המקום שלו הוא בקבוצה קטנה יותר. אחרי כמה וכמה משחקים ששוב ושוב ניתן לו הצ'אנס לשחק בעמדה 5 כשחקן החשוב של המשחק באותה עמדה, רק אתמול הוא ניצל את ההזדמנות הזאת ושיחק כמו בנאדם. לפני זה פשוט לא הלך לו. בקרוב ג'יימי ארנולד יחזור לשחק ושוב פעם מרקו יתן את ה-5 דקות הקבועות והבינוניות שלו בכל משחק. היה עדיף לו להשאר בקבוצה שיותר שמה דגש על המשחק מאשר על הלחץ, כמו למשל בנהריה, שבה למי שלא זוכר הוא שיחק לפני שהגיע להפועל (ושם הוא גם היה הרבה יותר טוב).

למעלה